EĞİTİM 14.09.2019 17:38:42 0

1700 Öğrenci İle Eğitime Başladık

Memurdan Armağan İlk ve Ortaokulu müdürü Erdinç Gökçe, okulumuzdan umutlu ve iddialıyız. Büyükçekmece’de 1 numarayız İstanbul’a talibiz dedi.

1700 Öğrenci İle Eğitime Başladık

Umutlu ve İddialıyız..!

Memurdan Armağan İlk ve Ortaokulu müdürü Erdinç Gökçe, okulumuzdan umutlu ve iddialıyız. Büyükçekmece’de 1 numarayız İstanbul’a talibiz dedi.

Büyükçekmece de başarılarıyla sıkça kendisinden söz ettiren, Tepekent Bahadır Demir İlk ve Ortaokulu müdürü iken, Memurdan Armağan İlk ve Ortaokulu müdürlüğüne atanan Erdinç Gökçe, geldiği okulunda üstün hizmetler yapmış, yeni okulunda da yapacağı çalışmalarla başarı çıtasını yükseltecektir.

“Çok Fırsatları Olan Bir Okul”

Memurdan Armağan İlk ve Ortaokulu müdürlüğüne yeni atanan Erdinç Gökçe, velilerle yapmış olduğu toplantı da “Okulumuz potansiyel olarak çok fırsatları olan bir okul, gerçekten yatırım yapılabilecek birçok alanları var. İnşallah yeni bir idare, yeni anlayış, yeni bir yaklaşımla çok güzel şeyler ortaya çıkacak. 2019-2020 eğitim öğretim yılına 1700 öğrenci ile başladık. Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokulumuz var, tam gün eğitim görülüyor. Memurdan Armağan İlk ve Ortaokulu Büyükçekmece’de her zaman iddialı konumda olmuş bir okuldur. Bundan sonraki iddiamız eğitim çıtamızı daha da yükseltmek olacaktır. Başarı seviyemizi yükseltmek için yeterli kadro ve imkana sahibiz. Öğretmenlerimiz mesleğinde çok azimliler, tecrübeli ve başarılı bir mücadeleci kadromuz var.

“Yapacağımız Çok İş Var”

Gökçe, “ Bizden önceki okul yönetimi bazı işler yapmış. Başarı seviyesini güzel noktalara taşımış. Bize düşen ise bu seviyeyi daha da yukarı seviyelere taşımaktır. Okulumuzun fiziki olarak birçok ihtiyaçları var. Bodrum katımızda çok amaçlı bir spor salonu yapmayı hedefliyoruz. O salonu yaptığımızda yaklaşık 250 metre kare büyüklüğünde bir spor salonu ortaya çıkacaktır. Bu da okulumuza büyük bir katma değer sağlayacaktır. Ayrıca okulumuzun arka bahçesinde bulunan alana çok amaçlı açık bir aletli spor kompleksi yaparak, soğuk sporların da yapılmasına imkan sağlanacaktır. Bununla ilgili projelerimizi hazırladık. İlçe Kaymakamımız ve Milli Eğitim Müdürümüzün olurlarıyla hayata geçirmeyi hedefliyoruz”dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.