EĞİTİM 2.08.2019 17:21:41 0

Akademisyenlerden Tam Destek

Trakya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Burak İşçimen, Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Sergun Dayan, Teknik Bilimler Öğretim Görevlisi Harita Yüksek Mühendisi Doğan Savran

Akademisyenlerden Tam Destek

Akademisyenlerden Tam Destek

Trakya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Burak İşçimen, Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Sergun Dayan, Teknik Bilimler Öğretim Görevlisi Harita Yüksek Mühendisi Doğan Savran ve SKS(Sağlık, Kültür ve Spor) Dairesi Şube Müdürleri, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, öncelikle Enez Belediye Başkanına hayırlı olsun dileklerinde bulunan Burak İşçimen, Enez ile ilgili tüm projelerde Enez Belediyesine tam destek verileceğini dile getirdi.

Enez’de İşbirliği

Enez'de geleceğe dönük proje ve yatırımların konuşulduğu ziyarette, birçok konuda istişarelerde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Günenç, Eylül ayından itibaren görüşmelerin sürekli hale geleceğini ve Trakya Üniversitesi ile Enez Belediyesinin işbirliğinin artarak devam edeceğini belirtti.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.