YAŞAM 28.04.2022 17:11:53 0

Arkadaşa Vefa, Eğitime Katkı…

Yakın zamanda genç yaşta hayatını kaybeden arkadaşlarının ismini de bu kütüphane ile ölümsüz kıldılar.

Arkadaşa Vefa, Eğitime Katkı…

Arkadaşa Vefa, Eğitime Katkı…


Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Esenyurt’ta eğitim adına önemli bir çalışmaya imza attı ve Esenyurt’ta bulunan Ertuğrul Gazi Ortaokuluna kütüphane kazandırdı. Yakın zamanda genç yaşta hayatını kaybeden arkadaşlarının ismini de bu kütüphane ile ölümsüz kıldılar. Veysel Şahan Aslan ismi ölümsüzleşti.

“A’dan Z’ye Kendi İmkânlarımızla Yaptık”


Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanı Polat Berkay Bozkurt ise yakın zamanda hayatını kaybeden arkadaşlarının adına bir çalışma yapmaya karar verdiklerini ve sürecin detaylarını ise şöyle anlattı; ”İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile konu hakkında iletişime geçtik. İlçemizde bu şekilde bir kütüphaneye en öncelikli ihtiyacı olan okul olarak bize Ertuğrul Gazi Ortaokulunu önerdiler. Bizlerde yakın zamanda hayatını kaybeden arkadaşımız Veysel Şahan Aslan ismini de yaşatacak bir kütüphaneyi ilçemize kazandırdık. A’dan Z’ye kendi imkanlarımızla yapmış olduğumuz bir kütüphane olduğu için ayrıca mutluyuz.” açıklamasında bulundu.

“Gençlik Meclisi Yaptı”


Özellikle eğitim konusundaki hassasiyetini her fırsatta dile getiren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt açılışın ardından yaptığı açıklamada “İlçemizin gençlik meclisinin yapmış olduğu bu anlamlı çalışma için gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Hem arkadaşlarının ismini ölümsüzleştirdiler hem de ilçemize bir kütüphane kazandırarak eğitime de katkı sağlamış oldular.” açıklamasında bulundu.


Başkan Polat Berkay Bozkurt: Veysel Şahan Aslan kütüphanesine sponsor olan Mustafa Ayar’a ve Esenyurt Kent Konseyi Gençlik meclisi yönetimine teşekkür etti.

Haber: Nezir KARAYÜN


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.