EĞİTİM 12.01.2019 18:22:40 0

Bakan Selçuk, öğrencilere Video Konferans Verdi..!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kendisine mektup gönderen Isparta Kadir Boylu Ortaokulu öğrencilerine sürpriz yaparak video konferans yöntemiyle derse bağlandı. Selçuk öğrencilere, 'Asla hayallerinizi sınırlamayın. Bir şeyin olup olmayac

Bakan Selçuk, öğrencilere Video Konferans Verdi..!

Isparta Kadir Boylu Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Tuba Özkan, öğrencilerine kültürel değerleri aktarmak için ‘Büyüklerden Küçüklere Hikayeler’ adlı bir proje başlattı. Okulun 6’ncı sınıf öğrencisi Yaşar Özkan'ın, bu proje kapsamında ‘Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile de görüşebiliriz’ önerisi üzerine bakanlığa bir mektup gönderildi. Gelen mektup üzerine öğrencilerin talebine kayıtsız kalmayan Bakan Selçuk, yoğun programı nedeniyle ziyaretlerine gidemediği öğrencilerin sınıfına, makam odasından video konferansla konuk oldu.

Selçuk'un öğrencilerle gerçekleştirdiği görüşmede, ilk sözü, buluşmanın mimarı Yaşar Özkan aldı. Selçuk'a teşekkür eden Özkan, "Öğretmenimiz bize bu projeyi anlattığında ben sizinle de görüşebileceğimizi söylemiştim, arkadaşlarım da bana gülmüştü. Çok üzülmüş ve sizin bizimle konuşmayacağınızı düşünmüştüm. Sizi gördüğüm ve sizinle konuştuğum için çok mutluyum" dedi.

Bakan Selçuk da bu buluşmaya aracı olduğu için asıl kendisinin Yaşar'a teşekkür borçlu olduğunu söyleyerek, "Asla hayallerinizi sınırlamayın. Bir şeyin olup olmayacağına önceden karar vermeyin. Önce çabalayın, uğraşın. Olmazsa yeni bir hedefe yönelirsiniz" mesajını iletti.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.