EĞİTİM 29.03.2019 20:25:55 0

Bilge Öğretmen Paylaşım Atölyesi

Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü 41 Anadolu Lisesinden seçilen 58 öğretmen ve 2 okul yönetici ile İzmit Ramada Otelde 6 atölyede “Bilge Öğretmen Paylaşım Atölyesi” düzenledi.

Bilge Öğretmen Paylaşım Atölyesi

Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü 41 Anadolu Lisesinden seçilen 58 öğretmen ve 2 okul yönetici ile  İzmit  Ramada  Otelde 6 atölyede “Bilge Öğretmen Paylaşım Atölyesi düzenledi.

Atölye çalışması ile öğretmenler yabancı dil öğretimi konusunda bilgi, beceri ve deneyimlerini paylaştı.İngilizce Öğretiminde Materyal Geliştirme,Dijital içerik ve Teknoloji kullanımı,Ölçme Değerlendirme,Konuşma Becerilerini Geliştirme ve Sosyal Etkinlik Düzenleme,Öğrenme ortamı olarak okulun fiziki mekanlarından öğrenmeyi destekleyici olarak faydalanma ve Etkili Sınıf Yönetimi olmak üzere toplam beş temada gerçekleştirilen atölye çalışması ile  öğretmenler belirlenen temalardaki yaşam boyu öğrenme felsefesi doğrultusunda  bilgeliklerini paylaşma ve paylaşım yoluyla öğrenme imkanı buldu.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.