GÜNDEM 17.06.2019 09:29:16 0

Bilgi Evlerinin Sayısı Artacak

Fatih’te 2018-2019 yılı ‘Bilgi Evleri Yılsonu Programı’ gerçekleştirildi. Programda Bilgi Evleri öğrencileri birbirinden farklı kategorilerde gösterilerini davetlilere sundu.

Bilgi Evlerinin Sayısı Artacak

Fatih Belediyesi bünyesinde hizmet veren yedi Bilgi Evi’nin, 2018-2019 yılı ‘Bilgi Evleri Yılsonu Programı’ gerçekleştirildi. Programa Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bilgi Evleri öğrencileri folklor oyunları, rap şarkıları, işaret dili ve dans gösterilerine kadar birbirinden farklı kategorilerde hazırladıkları etkinlikleri davetlilerin beğenisine sundu. Program sonunda ise Başkan Turan, bilgi evlerindeki en başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Programda konuşan Başkan Turan, Fatih’teki bilgi evlerinin sayısının arttırılacağını müjdeledi.


“Çocuklar hayallerinizi ertelemeyin”

Fatih’teki bilgi evlerini sayısının arttırmayı hedeflediklerini belirten Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “İnşallah bilgi evlerimiz çocuklarımızın hizmet ve keyif aldığı, geleceklerine şekil verecek, bugün olduğundan; hem mekânsal, hem de içerik anlamında çok daha genişleteceğiz. Yeni eğitim öğretim yılına bilgi evlerinin sayısını arttırarak girmenin gayreti içerisindeyiz. Eğer mutluluk birisinin hakkıysa o çocuklarımızın hakkı olduğunu düşünüyoruz. Çocuklarımız mutlu olmalılar. Çocuklar hayallerinizi ertelemeyin. Ne arzu ediyorsanız bize söyleyin imkânlarımızı sizlerin mutlu olmasına yönelik kullanacağız.” şeklinde konuştu.
 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.