EĞİTİM 18.07.2019 10:27:19 0

'Bilgi Üniversitesi Tercih Günleri'

İstanbul Bilgi Üniversitesi kapılarını tercih günleri için açtı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi kapılarını tercih günleri için açtı. Aday öğrenciler ve aileleri 29 Temmuz tarihine kadar akademik kaliteden deneyimleyerek öğrenme anlayışına, uluslararası imkânlardan kampüs olanaklarına kadar merak ettikleri her türlü sorunun cevabını bulabilecek. BİLGİ, Tercih Günleri kapsamında kampüslerin yanı sıra dijital ortamdan da adaylara yardımcı olacak

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi, 29 Temmuz’a kadar devam edecek Tercih Günleri’nde aday öğrenci ve aileleriyle bir araya geliyor. “Okul için değil, yaşam için öğrenmeliyiz” mottosuyla kurulan ve şimdiye kadar 40 binden fazla mezun veren BİLGİ, 2019-2020 akademik yılına ilişkin yeniliklerin yanı sıra eğitim fırsatlarını da doğrudan adaylara aktaracak.

 

Tercih Günleri santrali İstanbul ve Kuştepe Kampüsü’nde sürecek. Bunun yanı sıra öğrenciler merak ettikleri soruları BİLGİ sosyal medya hesapları ve çağrı merkezleri aracılığıyla da iletebilecek.

 

Yılda binden fazla etkinlik

Dünyanın önde gelen küresel eğitim ağlarından biri olan Laureate Uluslararası Üniversiteler Ağı’nın Türkiye’deki tek üyesi olan BİLGİ, Erasmus, ikili değişim ve dünyanın önde gelen üniversitelerle iş birlikleri sayesinde öğrencilerine dünya vatandaşı olma imkânı sunuyor. santrali istanbul, Kuştepe, Dolapdere ve Kozyatağı kampüsleriyle şehrin merkezinde yer almakla kalmıyor, her yıl düzenlenen binin üzerinde bilim, sanat, sosyal ve kültürel etkinlikle canlı bir kampüs imkânı sunuyor.

 

Detaylı bilgi için aday.bilgi.edu.tr web adresi ziyaret edilebilir.

 

Detaylı Bilgi:

Gökçe Kopuk / İstanbul Bilgi Üniversitesi / 0538 095 61 56 / gokce.kopuk@bilgi.edu.tr

Ezgi Moğulkoç / İz İletişim / 0532 130 74 68 / ezgi.mogulkoc@iziletisim.com

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hakkında:

1996 yılında Türkiye’de üniversite yaşamına yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan ve kurulduğu günden bu yana öğrencilerine uluslararası gelişim fırsatları sunan İstanbul Bilgi Üniversitesi, Laureate Uluslararası Üniversiteler Ağı’nın Türkiye’deki tek üyesidir. Yaklaşık 1500 kişilik bir öğretim kadrosuna sahip olan İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin 25.000’i aşkın öğrencisi ve 40.000’i aşkın mezunu bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Hukuk, İşletme, İletişim, Sağlık Bilimleri, Mimarlık ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri fakültelerinin yanı sıra yüksekokulları, meslek yüksekokulları ve enstitüleri çatısı altında 150’yi aşkın ön lisans, lisans ve doktora programı sunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin İstanbul’un merkezinde, santral İstanbul, Dolapdere, Kuştepe ve Kozyatağı olmak üzere dört kampüsü bulunmaktadır. Yükseköğretim Derecelendirme Kuruluşu QS’in, 2019 yılı “Gelişmekte Olan Avrupa Ülkeleri ve Orta Asya Üniversiteleri Sıralaması”nda BİLGİ, en iyi 140 üniversite arasında yer almaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgiye www.bilgi.edu.tradresinden ulaşılabilir.

/İstanbulBilgiUniversitesi @BİLGİOfficial/İstanbulBilgiUni /BİLGİOfficial


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.