EĞİTİM 24.07.2019 12:41:32 0

Bilim,Sanat Ve Spor Kampları

Namık Kemal Üniversitesi, ve Namık Kemal Üniversitesi Teknopark arasında imzalanan Bilim, Sanat ve Spor Kampı protokolü ile Bir yıl boyunca öğrencileri üniversite ortamıyla tanıştırmak, yaşayarak, eğlenerek edinecekleri yeni bilgi ve bi

Bilim,Sanat Ve Spor Kampları

                          Bilim, Sanat ve Spor Kampları Başladı

 

Müdürlüğümüz, Namık Kemal Üniversitesi, ve Namık Kemal Üniversitesi Teknopark arasında imzalanan Bilim, Sanat ve Spor Kampı protokolü ile Bir yıl boyunca  öğrencileri üniversite ortamıyla tanıştırmak, yaşayarak, eğlenerek edinecekleri yeni bilgi ve birikimi eğitimlerinin diğer süreçlerine yansıtmalarını sağlamak, bilim, sanat ve sporun yaşamın vazgeçilmez yapı taşları olduğunu ve ulaşılabilirliğini göstermektir amaçlanmaktadır.

 

Bu kapsamda Namık Kemal Üniversitesi Rektölük Konferans Salonunda Bilim, Sanat ve Spor Kampı'nın açılışı yapıldı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker, öğrenciler, öğrentmenler ve veliler katıldı.

 

Öğrencilerimizin uzman akademisyenlerle birlikte temel laboratuvar ve bilimsel çalışma alışkanlıklarını kazanmasına imkan sağlayan eğitim iki hafta olarak planlanmıştır. 22 Temmuz 2 Ağustos süresince devam edecek olan kamptan 20 ilkokul ve 20 ortaokul öğrencisi faydalanacaktır.  

 

Astronomi ve Uzay Bilimi, Fizik, Beden Eğitimi, Matematik, Kimya, Ziraat, Müzik, Coğrafya, Biyoloji, Afet ve İlk Yardım, Tıp, Stem, Resim, Kodlama, Programlama, Robotik Projeler, Arduino Projeler olmak üzere on yedi ayrı konuda üniversite akademisyenleri ve öğretmenlerimiden eğitim alacaklardır. Eğitimler saat 9.00-16.00 arası Namık Kemal Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleşecektir. Sürecin sonunda öğrenciler sertifika alma hakkı kazanacaklardır


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.