SPOR 24.09.2019 15:50:13 0

Bisiklet Yarışı Nefesleri Kesti

Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Büyükçekmece Bisiklet Ali Hüryılmaz İhtisas Kulübü işbirliğiyle düzenlenen “2’inci Uluslararası Ali Hüryılmaz Yol Bisiklet” etkinliği onlarca bisikletçinin katılımıyla ger

Bisiklet Yarışı Nefesleri Kesti

Uluslararası Ali Hüryılmaz Bisiklet Yarışı nefesleri kesti 

Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Büyükçekmece Bisiklet Ali Hüryılmaz İhtisas Kulübü işbirliğiyle düzenlenen “2’inci Uluslararası Ali Hüryılmaz Yol Bisiklet” etkinliği onlarca bisikletçinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yarışma; Erkekler Yıldızlar, Gençler, Elitler, Master (36 – 39 yaş), Master (40 – 49 yaş), Master (50 yaş ve üzeri), Genç Bayan, Elit Bayan, Master Bayan olmak üzere dokuz kategoride düzenlendi. 

Yarışmaya katılan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Kazancı ve Adem Yazır, kategorilerde ilk üçe giren bisikletçileri tebrik ederek kupa ve madalya takdim etti.

 

“Nefesleri kesen bir mücadeleye tanıklık ettik”

Yarışmada ilk üçe giren bisikletçilere madalyasını takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, “Sporcularımıza başarılar diliyorum. Her kategoride her yaştan bisikletçiler çok başarılı bir performans sergilediler. Ali Hüryılmaz bisiklet yarışmasına katılan herkesi tebrik ediyorum. Nefesleri kesen bir mücadeleye tanıklık ettik. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bisikletçilerimize spor hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

60 kilometre süren yarışın sonunda dereceye giren bisikletçilere para ödülü hediye edildi.

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.