YAŞAM 21.02.2016 00:45:53 0

Bodrum'da şubat ayında deniz keyfi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahilde yürüyüş yaptı, denize girdi.

Bodrum

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahilde yürüyüş yaptı, denize girdi.

Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede günün en yüksek hava sıcaklığı 23, deniz suyu sıcaklığı ise 16 derece ölçüldü.

Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, Kale, Cumhuriyet, Neyzen Tevfik caddeleri ile mendirek sahilinde yürüyüş yaptı, kafe ve restoranlarda oturarak zaman geçirdi. Bazı vatandaşlar ise Bodrum Kalesi önlerinde denize girerek sıcak havanın keyfini çıkardı.

Sıcak havada denize giren Efekan Koşmaz, serinlemek için denize girdiğini söyledi. Kendisine arkadaşlarının da katıldığını anlatan Koşmaz, "Çok güzel bir hava. Deniz biraz soğuk ama gayet keyifli" dedi.

Arkadaşlarıyla tatil için İzmir'den ilçeye geldiklerini anlatan Nil Budak da Bodrum'un bu kadar sıcak olduğunu tahmin etmediklerini belirterek, "Bilseydik kısa kollu kıyafetlerle gelirdik. Hava çok güzelmiş. Böyle olduğunu tahmin etmiyorduk. Hava mis gibi" diye konuştu.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.