SİYASET 3.11.2021 17:18:49 0

“Bu Davayı En İyi Şekilde Temsil Edeceğim”

Yeniden Refah Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığına seçilen Yücel Sundur; “Biz iktidara geldiğimizde Yeniden Refah Partisi olarak boş bulduğumuz araziye rant olsun diye bina yapmayacağız. Yine boş bulduğumuz her meydana şov olsun diy

“Bu Davayı En İyi Şekilde Temsil Edeceğim”

Türkiye’nin Gelecek Vaat Eden Tek Siyasi Hareketi

Yeniden Refah Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığına seçilen Yücel Sundur; “Biz iktidara geldiğimizde Yeniden Refah Partisi olarak boş bulduğumuz araziye rant olsun diye bina yapmayacağız. Yine boş bulduğumuz her meydana şov olsun diye heykelde dikmeyeceğiz. Biz milletimizin derdine derman olacak hizmetleri yeniden yapacağız çünkü biz hala heyecanlıyız” dedi.

Yeniden refah Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi gerçekleşti. Yücel Sundur’un İlçe Başkanı seçildiği kongreye İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi’ninde katılımıyla ilgi yoğun oldu.

“En Hızlı Büyüyen Partiyiz”

Gerçekleştirilen 2. Olağan Kongresinde konuşan Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi; "Bu kongremizle birlikte Büyükçekmece'de arzu ettiğimiz o büyük hedeflere inşallah ulaşacağız. 3 yıla yakın bir zaman oldu, inşallah önümüzdeki ay üçüncü yaşımızı kutlayacağız. Bu yola çıkarken Genel Başkanımız, İstanbul'da bizler ve Büyükçekmece'de Orhan Yiğit hakikaten çok zahmetli bir sürecin içerisine girdiğimizi bilerek başlamıştık. Geçen zaman içerisinde gördüğümüz tablo bizlere çok ümit verdi ve heyecanlandırdı ve gelecek adına da çok güçlü mesajlar vermemizi sağladı. Bugün artık 2. Olağan Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Biz partimiz kurulduktan sonra 3 ay içerisinde İstanbul'daki tüm ilçe kongrelerimizi tamamlamış, dördüncü ayın sonunda da İl kongremizi gerçekleştirdik. O kadar kısa zaman içerisinde bu adımları atmayı Cenabı Allah bizlere lütfetti ancak her zaman söylediğimiz gibi biz bunları teşkilatımız olmamış olsaydı, ilçelerimiz bu kadar gayretli olmamış olsaydı asla gerçekleştiremezdik. Yeniden Refah partimiz Türkiye’nin gelecek vaat eden tek siyasi hareketi ve bununla birlikte de en hızlı büyüyen partisi.” ifadelerini kullandı.

“Bu Davayı En İyi Şekilde Temsil Edeceğim”

Yoğun ilgi ve büyük bir coşkuyla İlçe Başkanlığına seçilen Yeniden Refah Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Yücel Sundur; “İl Başkanımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, Büyükçekmece Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Gençlik Kollarımız, Hanım Kollarımız, Delegelerimiz ve bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Öncelikle sizlerin huzurunda kurucu Başkanımız Orhan Yiğit’e yıllardır bu davayı Büyükçekmece’de fedakârca temsil ettiği için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra bu davayı en iyi şekilde temsil etmeye elimden geldiği kadar gayret edeceğim. Dünyada ve ülkemizde etkili olan koronavirüs salgınından en kısa zamanda kurtulmamızı ümit ediyorum. Bu salgın sürecinde vefat edenlere Allah’tan rahmet, hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz. 

“Milletimizin Yeniden Umudu Biz Olduk”

Yeniden Refah Partisi olarak Büyükçekmece’de yönetim kurulu oluşturduk. Mahalle başkanlarımızın atamaları devam ediyor. İlçe başkanlığı olarak en kısa zamanda teşkilatlanmayı tamamlayacağız çünkü halkımızın çok ciddi teveccühü var. Milletimizin yeniden umudu biz olduk. Biz yeni bir parti olabiliriz lakin bizim hayallerimiz, ideallerimiz ve hedeflerimiz var. Bizim davamız dünyadaki tüm teşkilatlardan daha büyük ve ulvidir. Biz dünyayı insanların açlıktan ölmediği, mazlum halkların ezilmediği ve hakkın hâkim olduğu bir dünya yapmak için mücadele ediyoruz. Biz siyaseti cihat anlayışıyla yapıyoruz. 

“Siyasete Sevgi Dilini Tekrar Kazandıracağız”

Biz Yeniden Refah Partisi olarak siyasette üslup olarak hakaret yerine nezaket, nefret yerine saygı ve kibir yerine sevgi dilini tekrar kazandıracağız. Sizlerinde takip ettiği gibi Genel Başkanımız Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan konuşurken bağırmadan, sakin, ilmi ve Teknik donanımla yanlışları ortaya koyarken, çözümleri de anlatıyor. Muhalefet anlayışımız yapılan hizmetlere teşekkür etmek, yanlışları düzeltmek ve eksiklikleri tamamlamaktır. 

“Milletimizin Derdine Derman Olacağız”

Biz iktidara geldiğimizde Yeniden Refah Partisi olarak boş bulduğumuz araziye rant olsun diye bina yapmayacağız. Yine boş bulduğumuz her meydana şov olsun diye heykelde dikmeyeceğiz. Biz milletimizin derdine derman olacak hizmetleri yeniden yapacağız çünkü biz hala heyecanlıyız. Bizim heyecanımız İstanbul’u 90 yaşında fethetmeye gelen Sultan Eyüp hazretlerinin heyecanı gibi, bizim heyecanımız İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet’in heyecanı gibi, bizim heyecanımız 1969’da her bahar bir çiçekle başlar diyen Erbakan hocamızın heyecanı gibi. 

“Ümmetin Umudu Bizleriz”

Ekonomik kaygıdan dolayı evlenemeyen gençlik bizi bekliyor, ekonomik buhrandan dolayı yıkılan yuvalar bizi bekliyor. Neredeyse kan akmayan bir tane İslam ülkesi kalmadı. Ümmetin umudu bizleriz ve bizi bekliyorlar. Allah’ın izniyle başaracağız” dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.