EĞİTİM 14.06.2019 16:12:09 0

Büyük Karne Törenine Önemli İsimler Katıldı

Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi yılsonu karne töreninde çok büyük bir koroyu oluşturan öğrenciler, şarkı söyledi, gitar çaldı ve yöresel dans gösterisi yaparken, Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel ile Büyükçekmece

Büyük Karne Törenine Önemli İsimler Katıldı

Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan uygunun da katıldığı, öğrenci korosunun gösterileriyle herkesi büyülediği Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi yılsonu karne töreninde okul müdürü Yılmaz Yıldırım sahneye çıkarak konuşma yaptı.

Karnelere Öneriler Eklendi

Adom Medya Start TV ekranlarına konuşma yapan Recep Güngör Anadolu Lisesi müdürü Yılmaz Yıldırım, “Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce koordine edilen ve Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi  uhdesine verilen, 2018-2019 eğitim öğretim yılsonu karne törenimizin hazırlanmasında büyük emekleri olan sevgili öğrencilerimize, onları koordine eden idaricilerimize ve öğretmenlerimize huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Değerli velilerimiz, güzel bir yaz tatili çocuklarımızı bekliyor. Sizin tatil planlarınıza ek olarak bizim de bazı önerilerimiz var. Ve bu önerilerimizi çocuklarla yapabileceğiniz yaz etkinlikleri başlığı altında tüm evlatlarımızın karnelerinin altına ek olarak sunduk. Bu önerilerdeki destekleri için İlçe Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Uygun’a, sayın kaymakamıma ve bu değerli günde bizleri yalnız bırakmayıp onurlandırdığınız için sizlere şahsım ve okulum adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 “Birlikte Kavramı Her Şeyin Özüdür”

Recep Güngör Anadolu Lisesi karne törenine katılan Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, “ Milli Eğitim Bakanlığımız bu sene yaz tatilini nasıl geçireceğinizle ilgili bir öneri listesi hazırladı. Ben bu liste içerisinde yer alan bir hususa dikkat çekmek istiyorum. Hazırlanan listede en çok dikkat çekilmesi gereken nokta “birlikte” kavramıdır. Çocuklarımızla birlikte vakit geçirelim, tatil yapalım, bisiklete binelim, etkinliklere gidelim. Her şeyin özü birlikte bir şeyler yapmaktır. Bütün okullarımızda karnelere iliştirdiğimiz bu öneri listesinin temel konusu birlikte bir şeyler yapmaktır, hayatı paylaşmaktır. 2018-2019 eğitim yılını bugün itibariyle bitirmiş bulunuyoruz. Hepinize hayırlı tatiller diliyorum” sözleriyle hem öğrencilere hem de velilere seslenerek, birlikte kavramının ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

Törenin sonunda Büyükçekmece kaymakamı Dr. Mehmet Özel en başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.