GÜNDEM 24.12.2018 11:24:17 0

Büyükçekmece'de Erken Yeni Yıl..!

Onlarca minik çocuğun yılbaşı sürprizi karşısında duygulanan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kendisi için hazırlanan yılbaşı kartlarını tek okudu.

Büyükçekmece

                     Miniklerden Başkan Akgün’ü Duygulandıran Sürpriz

Büyükçekmecel’i miniklerin, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün için hazırladıkları yeni yıl kartpostalları Büyükçekmece Belediyesi’nde sergilendi.

Onlarca minik çocuğun yılbaşı sürprizi karşısında duygulanan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kendisi için hazırlanan yılbaşı kartlarını tek okudu.

 “Sizler Geleceğimizin En Güzel Umutlarısınız”

Büyükçekmecel’i çocukların yeni yıl mesajlarını tek tek okuyan Başkan Dr. Hasan Akgün çok duygulandığını ve mutlu olduğunu belirterek şu şekilde konuştu: “Türkiye’nin aydınlık çocukları, Büyükçekmece’nin büyük yürekli çocukları hepinizi çok seviyorum. Hazırladığınız yeni yıl kartpostallarında yazan dileklerinizi elimden geldiğince yerine getireceğim. O kadar saf ve masum dileklerde bulunmuşsunuz ki okuyunca duygulanmamak mümkün değil. Sizler geleceğimizin en güzel umutlarsınız. Yeni yıl sizlere sağlık, mutluluk, başarı ve huzur getirsin. 2019 yılını aileniz ve sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle”

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.