EĞİTİM 23.04.2019 19:24:56 0

Çalık: “Geleceğimiz Çocuklarımıza Emanet”

Beylikdüzü Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Çocukların kalplerinde kötülük olmaz. Geleceğimiz onlara emanet. Biz b

Çalık: “Geleceğimiz Çocuklarımıza Emanet”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta coşku ile kutlandı. Kutlamaların İstanbul’daki merkezlerinden biri olan Beylikdüzü’nde şenlik havasında geçen kutlamalara Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafez Bakırcı, İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çocukların birbirinden güzel performans sergilediği kutlamalarda START TV mikrofonlarına konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Tüm çocuklarımızın 23 Nisan bayramını kutluyorum.  Çocuklar bizim her şeyimiz. Onlar bizim geleceğimiz. Ne büyük onur ki ülkemizin kurucusu büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu güzel günü çocuklarımıza, geleceğimize bırakmış. Onları iyi yetiştirmek bizlerin ellerinde.  Çocukların kalplerinde kötülük olmaz, onlar kötülük nedir bilmezler. Biz büyükler de çocukların yüreği ile yaşamalı ve öyle yöneticilik yapmalıyız. Çocuklarımızın günü kutlu olsun” dedi.

Haber Merkezi

ETİKETLER

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.