EĞİTİM 27.02.2019 16:30:15 0

Çelik, “Marka Okul Olacağız”

Siteler İlkokulu Müdürü iken, görev süresini tamamladığı için Gürpınar Yeşilkent İlkokulu’na atanan Kemalettin Çelik görevine başladı.

Çelik, “Marka Okul Olacağız”

Siteler İlkokulu Müdürü iken, görev süresini tamamladığı için Gürpınar Yeşilkent İlkokulu’na atanan Kemalettin Çelik görevine başladı. 

Gürpınar Yeşilkent İlkokulu Müdürü Kemalettin Çelik, “Bölge itibariyle elit bir konumda olduğumuz için okulumuzun eğitim düzeyi oldukça iyi. Fiziki yapımız da müsait.İstediğimiz seviyeye ulaşabiliriz. İyi olan başarı seviyemizi önümüzdeki süreçte daha da iyi yapacağız ve bölgenin marka okulu olacağız. Göreve başlayalı daha 6 ay oldu.Bu süre zarfında önemli işler yapıldı. Okulumuzun kamera sistemini yeniledik. Öğrencilerimizin güvenliği için ne yapılması gerekiyorsa yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Okula yeni 28 adet kamera taktık ve şu an kameranın görmediği bir nokta yok” şeklinde konuştu.

Güvenlik Üst Seviyede

Çelik, “Yapılması gereken her şeyi yaptık. Okulun güvenlik sorunu kalmadı. Sadece insan faktörü değil çocuğa zarar verecek her türlü zararı, tehlike arz edecek bütün sorunları ortadan kaldırdık. Anaokulu bahçesine kart girişli güvenliği getirdik. Çocuklarımız dışardan gelebilecek bir müdahale karşısında artık daha güvenli. Bunun yanı sıra okulun tüm çevresi güvenlikli hale getirildi” ifadelerini kullandı.

“Temelden Yabancı Dil”

Yeşilkent İlkokulu Müdürü Kemalettin Çelik, “Yeni bir kütüphane yaptık ve her sınıf zorunlu bir saat o kütüphanede 1 saat boyunca kitap okuyacak. Bunun dışında önümüzdeki sene için yeni bir projemiz var. Okulda birinci sınıftan başlama şartıyla İngilizce eğitimi başlatacağız. Öğrencilerimizin yabancı bir dili öğrenebilmesi için bu çok önemli. Temelden başlamamız gerekir”dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.