EĞİTİM 11.11.2021 15:31:36 0

Cinayetin Kol Gezdiği Coğrafyada 4 Okul Açtık

AREV Vakfı ve AREV Okulları eğitimde çığır açıyor.

Cinayetin Kol Gezdiği Coğrafyada 4 Okul Açtık

Cinayetin Kol Gezdiği Coğrafyada 4 Okul Açtık

AREV Vakfı ve AREV Okulları eğitimde çığır açıyor.

AREV Vakfı ve AREV Okulları bünyesinde Beylikdüzü’nde, kuruculuğunu Şehnaz Orakçı’nın yaptığı AREV Anaokulunun açılışı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen anaokulu açılışına Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Ak Parti Beylikdüzü Eski İlçe Başkanı Dilaver Sargın, siyasi parti ilçe başkanları ile yönetim kurulu ve sivil toplum kuruluşları başkanları katıldı.

“Eğitim Her Zaman Önceliğimiz”

Eğitim her zaman önceliğimiz diyerek eğitime verdiği önemi anlatan Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca; “Varlıklarıyla bu açılışı şenlendiren tüm eğitim gönüllüsü dostlar, açılışımız hepimize hayırlı olsun. 25 yıllık bir eğitim destanını anlatmak dile kolay, harikulade emeklerle ekilen tohumların nasıl fidana dönüştüğünün en güzel örneği Beylikdüzü’nde. Eğitim her zaman önceliğimiz bu yüzden Vehbi Orakçı başkanlığındaki AREV Vakfı ve AREV Okullarında eğitim camiasına hizmet veren tüm kardeşlerimize bir Milletvekili, Türkiye Cumhuriyeti devletinde aziz milletimizi temsil eden bir vatandaş olarak şükranlarımı sunuyor ve başarı dileklerimi iletiyorum. Eğitim yuvamızın hayırlı olmasını yürekten diliyorum. Burada fidana dönüşen tohumların, ileride birer çınara dönüşeceğinden hiç şüphem yok.” ifadelerini kullandı.

“Cinayetin Kol Gezdiği Coğrafyada 4 Okul Açtık”

Eğitim alanındaki çalışmalarını ve önemini anlatan AREV Vakfı ve AREV Okulları Yönetim Kurulu Başkanı, Yük. Müh. Vehbi Orakçı; “25 yıllık eğitim hayatımızın ve bilgi birikimimizin her aşamasında önce insan, önce eğitim ve önce gençlik diyerek çalıştık. Beylikdüzü’müze eğitim göçü alıyoruz çünkü burada iyi okullar, eğitim ve eğitimciler var. Türkiye’de özel eğitimin payı yüzde yediyken, ilçemizde bu oran yüzde otuzu aşmış durumda. AREV Vakfımız 11 yıldır hiçbir hemşerimizden tek kuruş almadan bilgisayar, İngilizce, el sanatları, çocuklara yaz okulları gibi birçok alanda hizmet ettik. Hedefimiz AREV Vakfımızı ve AREV Okullarımızı daha da büyüterek, ülkemizin yarınları için bilimde, sanatta ve sporda iz bırakan nesiller yetiştirmektir. Sadece Türkiye’de değil Irak Kerbela’da cinayetin ve mezhepçiliğin kol gezdiği, insanların bazen sırf adından dolayı öldürüldüğü bir coğrafyada 4 okul açarak, 6 bin öğrencinin eğitim görmesini sağladık. Yani eğitim denince Fizan’da olsa gidiyoruz. Beylikdüzü’müzü Türkiye’de birinci yaptığımız gibi hep birlikte bu çatı altında daha da ileriye taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

“Amacımız Geleceğe Güzel Nesiller Yetiştirmek”

Amacımız geleceğe güzel nesiller yetiştirmek diyen AREV Anaokulu Kurucusu Şehnaz Orakçı; “İnsan eğitimle doğmaz ama eğitimle yaşar. Bir insana herhangi bir şeyi öğretmek için eğitime küçük yaşlarda başlamak gerekir. Bizim amacımız geleceğe güzel nesiller yetiştirmek. Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim ile ilgili ‘Eğer Cumhurbaşkanı olmasaydım, Milli Eğitim Bakanı olmak isterdim’ sözünü her okuduğumda tüylerim diken diken oluyor. Biz burada geleceğe devlet adamı, bilim insanları, doktorlar, mühendisler, hemşireler, mimarlar ve avukatlar yetiştireceğiz. Vatanımıza, milletimize ve ülkemize hayırlı evlatlar yetiştireceğimiz AREV Anaokulumuz hepimize hayırlı olsun” açıklamalarında bulundu.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.