SPOR 17.09.2019 11:45:00 0

Çocuklar Okula, Büyükler Spora

Çocuklar Okula, Büyükler Spora” sloganından hareketle “Güz Dönemi Yetişkin Kursları” kayıtlarına başladı.

Çocuklar Okula, Büyükler Spora

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ İLE “Çocuklar Okula, Büyükler Spora”

 

GÜZ DÖNEMİ YETİŞKİN KURSLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

 

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü “Çocuklar Okula, Büyükler Spora” sloganından hareketle “Güz Dönemi Yetişkin Kursları” kayıtlarına başladı. İlçedeki vatandaşların sporla iç içe yaşaması ve spor yapma kültürünün artması amacıyla düzenlecek kurslar için yeni dönem kayıtları 17-27 Eylül tarihleri arasında; Beylicium AVM, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi ile Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Kompleksi’nde, 17-20 Eylül tarihleri arasında ise www.beylikduzu.istanbul adresinden online kayıt yapılabilecek.

 

 

Spor yapma kültürünün yaygınlaşması, ilçedeki vatandaşların sporla iç içe yaşaması ve kişilerin bedensel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü “Güz Dönemi Yetişkin Kursları” kayıtlarına başladı. Yetişkinlere yönelik olarak düzenlenecek kurslarda vatandaşların sportif faaliyetlere katılarak bedensel gelişimlerinin yanı sıra sosyal gelişimlerine de katkıda bulunmak amaçlanıyor. Kadınlar için; fitness, pilates ve aerobik olmak üzere üç ayrı branşta gerçekleşecek kurslarda erkekler ise fitness alanında çalışmalarını sürdürebilecek.

 

Yeni Dönem Kayıtları 17-27 Eylül Tarihleri Arasında Gerçekleşecek

 

Kış aylarında vatandaşların hareketsiz kalmamaları ve sağlıklarını koruyabilmeleri amacıyla ilçenin çeşitli merkezlerinde, farklı branşlarda düzenlenecek kurslar için yeni dönem kayıtları 17-27 Eylül tarihleri arasında; Beylicium AVM, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi ile Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek. Belediye tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek kurslar için aynı zamanda 17-20 Eylül tarihleri arasında ise www.beylikduzu.istanbul adresinden online kayıt yapılabilecek. Ancak, online kayıt yaptıran vatandaşların 21-27 Eylül tarihleri arasında kayıt merkezlerine gelerek kayıtlarını onaylatmaları gerekiyor. 7 Ekim tarihinde başlayacak kurslar; Beylicium AVM, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Semerkant AVM ve Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.