EĞİTİM 8.04.2019 20:13:03 0

Çolak, “Bu Yaptıklarımız Sadece Bir Başlangıç”

Beylikdüzü Gürpınar 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’ndaki eksiklikler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından son hız sürüyor.

Çolak, “Bu Yaptıklarımız Sadece Bir Başlangıç”

 

 

Beylikdüzü Gürpınar 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’ndaki eksiklikler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından son hız sürüyor.

Beylikdüzü Gürpınar 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu müdürü Gökhan Çolak, “Okulun yağmur giderinden asfaltına, voleybol ve basketbol potalarından, çizgi çalışmalarına kadar eksiklerimiz vardı bu konuda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle gerekli yazışmlar yapıldı ve şuan çalışmalar yapılıyor” dedi.

2 ay önce Gürpınar 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’na müdür olarak atanan Gökhan Çolak, “Buraya geldiğimde okula paçalarımı sıvayarak girmek zorunda kalmıştım. O gün aynı zamanda kollarımı da sıvayarak işe başladım. Burada birçok eksiğimiz vardı ve bu fiziki eksikliklerin tamamlanması gerekiyordu. Okul bahçemizin alt yapısı yetersizdi. Olası en küçük yağmurda bile okul bahçemiz adeta göl oluyordu. Okul bahçemiz beton zemine sahipti ve herhangi sportif faaliyete olanak sağlamıyordu. Okulumuz çok yeni olduğu için eksikliklerin olması çok normal” ifadelerini kullandı.

“Okulumuz İçin Seferber Oldular”

Çolak,”Okulumuzdaki eksiklikleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beylikdüzü kaymakamlığımız üzerinden gerekli yazışmalarımızı yaptıktan sonra sağ olsunlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi bizi yalnız bırakmadı ve dört koldan tüm birimleriyle okulumuz için seferber oldu. Çok hızlı ve kısa bir süre içerisinde çalışmalarını inşallah tamamlayacaklar. Şu an çalışmaların büyük oranı sona doğru yaklaştı” diye konuştu.

“Okulumuz Mükemmel Hale Gelecek”

Gürpınar 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu müdürü Gökhan Çolak, şöyle devam etti: “Tüm bu çalışmalar bittikten sonra okulumuzun alt yapısı mükemmel hale gelecek. Düşen her damla su okulumuzun bahçesinde kalmayacak. Okulumuzun bahçesi asfalt olacak bu asfalt zemin üzerine futbol, voleybol, basketbol ve uzun atlama sahaları yapılacak. Bununla da bitmeyecek. Okulumuzun çevre düzenlemesi yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak. Çalışmalar sadece okulumuzun içiyle de bitmiyor. Okulumuzun hemen girişinde hazine arazileri vardı ve buralar atıl durumdaydı. Hem okulumuzu görünüş olara kötü göstertiyordu hem de öğretmen arkadaşlarımızın araçlarını park edecek bir yer yoktu. Bu konuda da İstanbul Büyükşehir Belediyesi sağ olsun yine üzerine düşeni yaptı ve bize yaklaşık 200 araç kapasiteli açık otopark yapıyor.

“Bu Yaptıklarımız Sadece Bir Başlangıç”

Okulum adına çok heyecanlıyım. Bir okulun fiziksel eksiklikleri önemlidir ancak fiziken bir okulu tamamlamak, her şeyi yapmak demek değildir. Bu yaptıklarımız sadece bir başlangıçtır. Benim öncelikli amacım okulumu Beylikdüzü ilçemizde sonra da İstanbul’un gözde okulları arasında yer almasını sağlamaktır. Hem ders başarısı hem de sportif alandaki başarılarıyla okulumuzu inşallah tüm İstanbul’da duyuracağız.

 

Sözümü bitirirken öncelikle Beylikdüzü Kaymakamımız Mehmet Okur’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yafes Bakırcı’ya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal nezninde teker teker tüm birim müdürlerimize ve tüm personellerine çok teşekkür ediyorum.”

 

 

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.