EĞİTİM 13.12.2021 15:42:21 0

Diğer Okullara Örnek Olmak Bize Gurur Veriyor

Beylikdüzü Abidin Nesimi Fatinoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında oluşturdukları projelerini sergilediler.

Diğer Okullara Örnek Olmak Bize Gurur Veriyor

Diğer Okullara Örnek Olmak Bize Gurur Veriyor

Beylikdüzü Abidin Nesimi Fatinoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında oluşturdukları projelerini sergilediler.

Beylikdüzü Abidin Nesimi Fatinoğlu Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergisine başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı olmak üzere şube müdürleri ve ilçedeki diğer okulların müdürleri katıldı.

Bakırcı, Gurur Duyuyorum

Sergi açılışında konuşan Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı; “Beylikdüzü olarak TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında projesi en çok kabul edilen ilçe müdürü olmanın gururunu yaşıyorum. İlçemizde başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Abidin Nesimi Fatinoğlu Anadolu Lisesini her yıl olduğu gibi bu yılda bu güzel projelerle bizleri buluşturduğu için tebrik ediyor ayrıca bu gururu bizlere yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Fuarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Öztop, Sabırla Dinlediler

Bilim fuarı kapsamında yaptıkları projelerle okullara örnek olduklarını söyleyen Beylikdüzü Abidin Nesimi Fatinoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Özer Öztop; “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına bu yıl 14 projeyle katıldık ve tamamı kabul gördü. Okulumuz bilim fuarına üçüncü kez katılıyor ve bu tür projelere katılmaya devam edeceğiz. Nisanda sergileyeceğimiz bir projemiz daha var. Sergimizin açılışını İlçe Milli Eğitim müdürümüz Yafes Bakırcı ile gerçekleştirdik. Yafes Bakırcı ve şube müdürleri sergimizi ziyaret ederek bizi onurlandırdı. Beylikdüzü’nde ki birçok okul müdürümüzde sergimize ziyarette bulundu. Sergimizdeki projeleri tek tek gezerek, öğrencilerimizden sabırla yaptıkları projeleri dinlediler. Bu anlamda kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Diğer Okullara Örnek Olmak Bize Gurur Veriyor

Bilim fuarı kapsamında diğer okullara örnek olmak ve ilçemizin güzide okullarından biri olmak bize gurur veriyor. Biz yaptığımız projelerin öğrencilerimizin gelişimini olumlu bir yönde etkilediğini ve yeteneklerini ortaya çıkardığını gördük. Çocuklarımızda çok özel fikirler var, fırsat verildiğinde çok özel projeler üretebiliyorlar. Hem sosyal hem de teknolojik alanda ileriye dönük çalışmalar yaptıklarını gördük, buda biz eğitimcileri çok mutlu ediyor. Çocukların heyecanını ve projelerine nasıl sahip çıktıklarını gördükçe geleceğe karşı daha çok umutlanıyoruz. Abidin Nesimi Fatinoğlu Anadolu Lisesi olarak proje ve akademik alanda kalitemizi arttırarak daha da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize bu güzel projeler için teşekkür ediyor, başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah ileride İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de desteğiyle daha güzel ve başarılı çalışmalar yapacağız” dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.