EĞİTİM 2.10.2019 16:09:46 0

Dönüşümcü Liderler, Eğitim Bir-Sen'de Buluştu

Eğitim Bir-Sen İstanbul 5 Nolu şube başkanı Yusuf Sabaz yönetiminde, Fatih Sultan Mehmet Vakfı Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Avcı’nın sunumuyla Büyükçekmece Şehit Münir Alkan Anadolu Lisesinde Dönüşümcü Liderlik ve Ku

Dönüşümcü Liderler, Eğitim Bir-Sen

Dönüşümcü Liderler, Eğitim Bir-Sen'de Buluştu

Eğitim Bir-Sen İstanbul 5 Nolu şube başkanı Yusuf Sabaz yönetiminde, Fatih Sultan Mehmet Vakfı Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Avcı’nın sunumuyla Büyükçekmece Şehit Münir Alkan Anadolu Lisesinde Dönüşümcü Liderlik ve Kurumsal Başarı konulu bir eğitim seminer gerçekleştirildi.

Eğitim Bir-Sen 5 Nolu şube başkanı Yusuf Sabaz, yaklaşık iki yüz elli okul müdürü, müdür yardımcısı, Halk eğitim merkezi müdürü ve öğretmenlerin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmasında “Bugün buraya katılan değerli üyelerimizin tamamı zaten Dönüşümcü Liderlik yapan gerçek tepkileri sinelerinde söndüren başarılı kadrolardır. İl Milli Eğitim müdürlüğümüzün şartları zor olan okullara atadığı yöneticilerin bir yıl içinde neler yaptıklarını gözlemlemek istemesi takdire şayandır. Bizim üyelerimiz ve okul müdürlerimizin şartları ne olursa olsun inanılmaz başarılara imza attığını görmekten büyük onur duyuyoruz. Bu semineri düzenlemekteki amacımız siz değerli müdürlerimizin başarısını artırmak ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha iyi eğitim vermeniz içindir.

Herşey İnsanlık İçin

Müdür ve müdür yardımcısı olmanın sadece yük ve sorumluluk getirdiği ekonomik anlamda hiçbir katkısı olmadığı halde sizlerin bu özverili çalışmalarınızı takdir etmemek mümkün değil.  Yediğimiz, içtiğimiz her şey bir tarafta kalacak ama bu millet için, insanlık ve ümmet için yaptıklarımız hatırlarda kalacaktır. Biz Eğitim Bir-Sen olarak okullarımızı geziyoruz ve donanım olarak çok önemli hizmetler yapıyoruz. Bu yaptıklarımız Allah içindir nitelik ve nicelik bakımından birçok önemli projelere sizlerle birlikte imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz. Eğitim Bir-Sen ailesi olarak onlarca okulumuzda modern öğretmenler odası, atölyeler, sınıflar ve bunların araç gereçlerini temin ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.

Katılım Yoğun Oldu

Fatih Sultan Mehmet Vakfı Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Avcı’nın sunumuyla gerçekleşen Dönüşümcü Liderlik ve Kurumsal Başarı konulu seminere Büyükçekmece ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Esenyurt ilçe Milli eğitim Müdürü Paşali Beşli, Esenyurt Halk Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, Beylikdüzü Halk Eğitim Müdürü Reşat Çetin,  Küçükçekmece, Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’den yaklaşık 250 sendika üyesi katıldı. 

Haber: Nezir KARAYÜN

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.