GÜNDEM 19.04.2019 15:57:55 0

Dünya Şampiyonundan Sürpriz Ziyaret

ABD'de düzenlenen yarışmada birinci olan Cansel Özkan, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar'ı makamında ziyaret etti

Dünya Şampiyonundan Sürpriz Ziyaret

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR, Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonasında koparma 79 kilo ile Dünya Birinciliğini elde ederek şanlı bayrağımızı göndere çektiren Hüdavent Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi sporcu Cansel ÖZKAN’ı makamında ağırladı. 5-15 Mart 2019 tarihleri arasında Amerikanın Las Vegas şehrinde başlayan Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonasına 44 ülkeden 85 kadın 98 erkek sporcu katıldı. Şampiyonanın üçüncü gününde piste çıkan 55 kiloda yarışan sporcumuz Cansel ÖZKAN, koparmada 79 kilo ile altın madalya kazandı.

Öğrenci ile bir süre sohbet eden YAŞAR, başarısından dolayı tebrik ettiği milli sporcuyu altınla ödüllendirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.