EĞİTİM 21.10.2019 16:59:39 0

Eğitim Öğretime Olivin!

Yeni eğitim öğretim yılına Bahçeşehir’de kapılarını açan Olivin Eğitim Öğretim Kurumları’nın açılışını eski bakan Ahmet Arslan ve İstanbul milletvekili Şamil Ayrım yaptı.

Eğitim Öğretime Olivin!

Eğitim Öğretime Olivin!

 

Yeni eğitim öğretim yılına Bahçeşehir’de kapılarını açan Olivin Eğitim Öğretim Kurumları’nın açılışını eski bakan Ahmet Arslan ve İstanbul milletvekili Şamil Ayrım yaptı.

Açılış konuşmasını okul müdürü Selvihan Kuru yaparken, ''Okul öncesi hayatın temelidir. Yeni bir eğitim öğretim yılına girmek, her zaman yeni bir ailenin üyesi olmak demektir. Henüz çok kısa bir süre olmasına rağmen bizi velilerimizin ilgisi ve bölgemizden aldığımız olumlu yorumlar mutlu etmektedir” dedi.

“Bizim Bir Hayalimiz Var, Diyerek Yola Çıktık”

Olivin Eğitim Öğretim Kurumları yönetim kurulu başkanı Burçay Yıldız yaptığı konuşmasında''İnsanın en değerli varlığı, ilginin en yenilmez emeğin en yüce değeri, çocuklarımız için eğitimin vazgeçilmez hizmet olduğuna inanıyoruz. Okul öncesi eğitim vereceğimiz Olivin Eğitim Öğretim Kurumu’muzun açılışına hoş geldiniz. Yıldız, “Bizim bir hayalimiz var, diyerek yola çıktık. Milletimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak; soran, sorgulayan, düşündüğünü demokratik yollarla ifade eden bireyler yetiştirmek için and içtik” dedi.

Ülkemizin Buna Çok Büyük İhtiyacı Var”

İstanbul üçüncü bölge milletvekili Şamil Ayrım, “Son yıllarda yükselen Türkiye'nin eğitime vermiş olduğu değerin bir göstergesidir. Ümit ediyorum ki burada yetişecek gençler milli ve manevi duygularla en iyi şekilde yetişirler, ülkemizin buna çok büyük ihtiyacı var. Türkiye'nin bir taraftan sınır ötesi harekete başladığı, bir taraftan ekonomideki dalgalanmalarla uğraştığı dönemlerde Burçay kardeşimin bu teşebbüsünü önemli buluyor ve kutluyorum” dedi.

“Zebercet Adında Bir Taş”

Olivin Eğitim Öğretim Kurumları’nın açılış kurdelesini kesen eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı konuşmasında, ''Israrla Burçay Yıldız kardeşime Olivin'in ne anlama geldiğini sordum. Zebercet adında sadece bir adada çıkan ve çok değerli bir taş olduğunu ve Peygamber efendimizin de bu taşa yönelik ifadeleri olduğunu söyledi. Bu kadar değerli ve kıymetli bir taşın adının bugün burada eğitim öğretime ve çocuklarımıza hizmet eden isim olması da bereket getirdiğine inanılır. Anne ve babalar olarak çocuklarımızı yetiştirmek çok önemli. Ancak eğitim yuvalarında bunu pekiştirmezsek eksik kalır” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

Haber: İktidar Haber Merkezi (İHM)


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.