EĞİTİM 30.09.2021 19:46:07 0

Eğitim Sevda İşi, Bizler Bu İşin Neferleriyiz

Tasarım ve beceri atölyeleri kapsamında okul bahçesine mini bir hayvanat bahçesi yaparak, öğrencilerin odak noktası haline getirdiler.

Eğitim Sevda İşi, Bizler Bu İşin Neferleriyiz

Eğitim Sevda İşi, Bizler Bu İşin Neferleriyiz

Tasarım ve beceri atölyeleri kapsamında okul bahçesine mini bir hayvanat bahçesi yaparak, öğrencilerin odak noktası haline getirdiler.

Çobanoğlu, Çok Mutluyuz

Bahçesinde mini bir hayvanat bahçesi bulunan Beylikdüzü Fatma Şensoy İlkokulu Müdürü Naim Murat Çobanoğlu; “Yüz yüze eğitimin başlamasıyla okulumuzun kapılarının öğrencilerimize tekrar açılmasından çok mutluyuz. Biz öğrencilerimizi, öğrencilerimizde bizi çok özledi. Öğrencilerimizin sağlığı ve okullarımızın tekrar yüz yüze eğitime kapanmaması için okulumuzu son derece temiz, hijyenik ve düzenli tutmaya özen gösteriyoruz. Tuvaletlerimiz her teneffüste temizleniyor ve dezenfekte ediliyor.

Kalitemizi Yükseltmeye Devam Edeceğiz

Fatma Şensoy İlkokulu olarak TeknoFest’e ilgi gösteriyor ve projeler yapıyoruz. Tasarım ve beceri atölyelerimiz kapsamında okulumuz bahçesinde çocuklarımızın rahatça ulaşabileceği, görüp tanıyabileceği mini bir hayvanat bahçesi oluşturduk.  Hayvanat bahçemizde genelde kümes hayvanlarımız mevcut. Okul bahçemizin de fiziki anlamda çok uygun olmasından dolayı öğretmen, öğrenci, veli ve idari kadromuz bu projeyle çok ilgilendik. Çocuklarımızın mutluluğu, gözlerinde parıldayan ışık bizi ziyadesiyle mutlu ediyor ve okulumuzu en güzel projelerle temsil ederek, eğitimdeki kalitemizi yükseltmeye devam edeceğiz.

Eğitim Gönül İşi

Eğitim bir sevda ve gönül işidir. Biz eğitimi, gönül vererek, sevdamızla, saygı, sevgi, hoşgörü ve nezaket ölçüleri dâhilinde yaşatıp çocuklarımıza uygulamaya çalışıyoruz. Bu sebeple biz eğitimciler bu işin birer neferleriyiz. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz ve geleceğimize sahip çıkmak için bizler gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.

En Güvenlikli Okullardan Biriyiz

Okulumuzun fiziki yapısı muhteşem, çocuklarımızın güvenliğine son derece önem veriyoruz. Beylikdüzü’nün en güvenlikli okullarından birisiyiz ve öğrencilerimizin güvenliğini en üst seviyelerde tutarak velilerimizin gözünü arkada bırakmıyoruz” dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.