EĞİTİM 4.01.2022 19:36:42 0

Eğitimde İddialıyız

Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi öğrencilerinin sergiledikleri projeler büyük ilgi gördü.

Eğitimde İddialıyız

Yok Böyle Fuar…

Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi öğrencilerinin sergiledikleri projeler büyük ilgi gördü.

Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi öğrencileri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında geliştirdikleri projeleri sergilediler. Gerçekleştirilen sergiye ilgi yoğun olurken Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun katılım gösterdi. Projeleri tek tek inceleyen Uygun, öğrencilerin çok başarılı olduklarını ve gelecekten umutlu olduğunu belirterek, okul idaresini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.

 “Öğretmenlerin Hedefleri Büyük Olmalı”

Projenin koordinatörlüğünü Mustafa Mengilli, danışman öğretmenliğini ise Hülya Güvenli yürüttü. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına 24 projeyle katıldıklarını ve projelerinin tümünün onaylandığını belirten Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akdoğan; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz fuarımızı ziyaret ederek, öğrencilerimizin heyecanına ortak oldu. Projelerimizi tek tek inceleyerek, öğrencilerimizin yaptığı projeler hakkında kendilerinden bilgiler aldı. Günümüzün çağı bilgi çağı dolayısıyla bilgide en öne geçen ülkeler dünyada refahı yakalayacaktır. Bu nedenle eğitimcilere çok büyük bir görev düşmektedir. Bizlerde eğitimci olarak sadece sıralarda teorik eğitimi değil, pratik eğitimi de verdiğimizi bu projeyle göstermiş oluyoruz. Dolayısıyla bilgi çağını yakalamak için okullarımız, öğrencilere bilgiyi geliştirme, bilgiyi dönüştürme ve yaratıcı fikirler geliştirme konusunda ilham vermeli. Bizde bunu başardığımıza inanıyoruz. Biz öğretmenlerin hedefleri büyük olmalıdır, daha çok çalışmalı ve geleceğe daha çok bilim insanı yetiştirmeliyiz.

“Öğrencilerin Ufkunu Açmakta”

Bu projeler öğrencilerin ufkunu açmaktadır. Geleceğimiz olan öğrencilerimize okulumuz olarak bir ufuk katabildiysek, bu bizi mutlu eder. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Büyükçekmece İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Özel’e ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’a projeye olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

“Eğitimde İddialıyız”

Recep Güngör Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizi fen teknolojileri, sosyal bilimler alanlarında en iyi şekilde hazırlamak ve onlara bir üst eğitim kurumu olan üniversiteyi kazandırma noktasında iddialıyız. Öğrencilerimize verdiğimiz kaliteli eğitim ile üniversite başarısında rakiplerinin hep bir adım önünde olmalarını sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.