EĞİTİM 29.06.2019 18:15:09 0

Eğitimde Yeni Nesil Konulu Seminer Yapıldı

'İstanbul Eğitim Liderleri Toplantıları' çerçevesinde gerçekleşen 'Eğitimde Yeni Nesil' konulu seminer yapıldı.

Eğitimde Yeni Nesil Konulu Seminer Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu'nun sunduğu seminer, Esenyurt İlçesi Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seminere Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, şube müdürleri, Beylikdüzü ve Esenyurt okul yöneticileri katıldı.

Yeni nesil eğitim modelinin nasıl uygulanması gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulunan Dr. Cem Gençoğlu; dünyada eğitim alanında meydana gelen değişimleri okuyan ülkelerin öne çıktığını ifade ederek okullarımızın da bu değişime ayak uydurabilmesi için iş birliği içinde olması, olumlu iklime sahip olması, teknolojiyi iyi kullanması, yaşam boyu öğrenme merkezlerinin olması, personeli eğitime açık ve ebeveynlere pozitif geribildirim veren okullar şeklinde düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. Yeni neslin ve önceki kuşakların özelliklerinden de bahseden Dr. Cem Gençoğlu, yeni neslin beklentilerine cevap verebilecek eğitim modeli üzerinde durarak geleceği inşa edecek olanların öğrencilerin duygularını iyi okuyarak empati kuranlar ile duyguların yönetimini sağlayabilenler olacağını ifade etti.  

Seminer sonunda katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdıktan sonra değerli paylaşımlarından dolayı Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli; Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu'na çerçeve takdim ettiler.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.