GÜNDEM 14.01.2015 16:47:07 0

İhsanoğlu'nun adaylığı nasıl kararlaştırıldı?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu aday göstererek kendi geleceğini de tehlikeye mi attı. Can Dündar olay yaratan yazısıyla bugün bu soruların cevaplarını aradı.

İhsanoğlu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu aday göstererek kendi geleceğini de tehlikeye mi attı. Can Dündar olay yaratan yazısıyla bugün bu soruların cevaplarını aradı. "CHP’de İhsanoğlu çatlağı" başlıklı bugünkü yazısında Cumhuriyet gazetesi yazarı Can Dündar, çarpıcı bir idda ortaya attı. Dündar, İhsanoğlu'nun adaylığının İstanbul Sanayi Odası (İSO) eski başkanlarından Memduh Hacıoğlu'nun evindeki yemekte kararlaştırıldığını yazdı. Dündar, ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu kararıyla genel başkanlığını tehlikeye attığını savunarak "Genel seçim arifesinde bu intihar dalışına değer miydi?" diye sordu. Can Dündar'ın bugünkü yazısı şöyle: İHSANOĞLU'NA KARŞI OLANLAR İSYAN ETTİ CHP içten içe kaynıyor. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığı, partiyi birbirine kattı. Adaylık başvurusu için milletvekili imzasının da şart koşulması, İhsanoğlu ismine karşı olanları isyan ettirdi. Adaylığı, “CHP’nin hepten sağa dümen kırmasının tescili” olarak görenler, buna alet olmak istemiyor.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.