SİYASET 28.12.2018 17:28:02 0

EKREM İMAMOĞLU’NUN GİDİŞİNİ KUTLADILAR

Beylikdüzü Belediyesi’nin Kavalı Mahallesi Trakya Bulvarı önünde bulunan 454-1 ada parseldeki yeşil alanı imara açmak için önerge sunması çevre sakinlerini harekete geçirmişti. Vatandaşlar park alanını imara açtırmamak için imza top

EKREM İMAMOĞLU’NUN GİDİŞİNİ KUTLADILAR

PARK ALANINI İMARA AÇTIRMAMAK İÇİN İMZA TOPLADILAR

 

2019 BEYLİKDÜZÜ’NÜN EKREM İMAMOĞLU’NDAN KURTULUŞ YILI OLACAK

 

Beylikdüzü Belediyesi’nin Kavalı Mahallesi Trakya Bulvarı önünde bulunan 454-1 ada parseldeki yeşil alanı imara açmak için önerge sunması çevre sakinlerini harekete geçirmişti. Vatandaşlar park alanını imara açtırmamak için imza topladı.

 

Geçtiğimiz aylarda gündeme gelmiş, Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak için Büyükşehir Belediyesi’ne önerge sunmuştu. Bu önergeyi Büyükşehir Belediyesi reddetmişti. Aynı önergeyi tekrar sunan Beylikdüzü Belediyesi’ne çevre sakinleri tepki gösterdi. Yeşil alanların birer birer yok edildiğini ifade eden çevre sakinleri bu önergenin kabul edilmemesi için imza topladılar. Yüzlerce vatandaşın imzanını olduğu dilekçe İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ve Çevre ve şehircilik bakanlığına gönderildi. 

 

DEVLET MALINI KENDİ MALLARI GİBİ TEL ÖRGÜ İLE ÇEVİRDİLER

 

2018 yılının kendileri için çamur deryası içinde geçtiğini belirten mağdur esnaf Balıkçı Kenan Balcı, ‘Balığımızı alıyoruz akşamında çöpe döküyoruz. Burada iş yapamıyoruz. Bulunduğumuz alan yol. Ön tarafımız yeşil alan. Ama şu anda gördüğümüz gibi bataklık durumunda. Ocak ayında Park alanını, yeşil alanı kendi mallarıymış gibi tel örgü ile çevirdiler. Burada hep beraber şikayet etmemize rağmen aylarca bu tel örgüyü kaldırmak için uğraştık. İmamoğlu 4.5 senedir Beylikdüzü’nde Belediye Başkanlığı yaptı. 4,5 senedir bize yapmadığını bırakmadı. Kavaklı Mahallesi Trakya Bulvarı üzerinde bulunan dükkanımızın önündeki yeşil alanı imara açmak için elinden geleni yapıyor. Bizleri burada mağdur ediyor. Biz iş yapmayalım diye dükkanımızın önünü bataklığa çevirdi. Büyükşehir Belediyesi’ne yeşil alanı imara açmak için önerge sundular. Fakat Büyükşehir bu önergeyi kabul etmedi. Şimdi tekrar sunmak için hazırlanıyorlar. Bu esnaf düşmanlığı, bu yeşil alan düşmanlığına bir türlü anlam veremiyorum’ diye konuştu.

 

2019 HOŞGELDİN İMAMOĞLU GÜLE GÜLE

 

Balıkçı Kenan olarak bilinen mağdur esnaf Kenan Balcı, ‘Kinle nefretle bize burada zulüm yapıyorlar. İş yapamıyoruz. Beylikdüzü 2018 yılını üzüntü içinde geçirdi. 2019 yılını burada halk olarak Ekrem İmamoğlu’ndan kurtuluş yılı olarak ilan ettik. Kimseye iftiramız yok. Yaşanılan durum ortada. Buranın park ve yol oluşu bütün kayıtlarda mevcut. Biz burada çevre sakini olarak imza topladık ve bütün yetkili mercilere bildirdik. Buraya gelen herkes bu sefilliği görüyor ve yaşıyor’ şeklinde konuştu.

 

MEŞELELERLE UĞURLADILAR

 

Esnaf Balıkçı Kenan Balcı ve çevre sakinleri Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gidişini ironi yaparak, meşale ve konfetilerle kutladı. Kurbanda kestiğini belirten Balıkçı Kenan Balcı, ‘İki kurban kestik. Bunları fakire fukaraya dağıtacağız. İmamoğlu’nun gidişi kutlu olsun’ dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.