EĞİTİM 19.01.2019 18:44:34 0

Engelli Çocuklara Karne Sevinci..!

Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli bölgedeki rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek özel çocuklara karnelerini takdim etti.

Engelli Çocuklara Karne Sevinci..!

Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli engelli çocuklara karne verdi!

 

Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli bölgedeki rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek özel çocuklara karnelerini takdim etti.

İlk olarak Samyeli Özel Eğitim Kurumları’na ziyarette bulunan Paşali Beşli, “ Çocuklarımızın karne heyecanına ortak olmak beni ziyadesiyle mutlu etti. Rehabilitasyon Merkezlerin’deki eğitimle bazı öğrencilerimiz okumayı öğreniyor bazıları da konuşma ve sosyal becerilerini geliştiriyor. Eğitim, bu çocuklar için aslında bir sağlık hizmeti. Çünkü eğitimde sadece akademik becerileri değil tüm alanlarda beceri kazandırmayı hedefliyoruz. Tüm ailelerimizin her türlü sıkıntıların da her türlü onların yanındayız."

Karne töreninin ardından velilerle sohbet eden Paşali Beşli, ailelerin eğitimle ilgili taleplerini dinledi.

Milli Eğitim Müdürünün bu hassas davranışı için çok mutlu olduğunu söyleyen Samyeli Özel Eğitim Kurumları Kurucusu Bahattin Demir, “ Paşali Beşli müdürümüzün çocuklar söz konusu olduğunda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz ve inanıyoruz ki böyle iyi yöneticiler olduğu sürece tüm çocuklar eğitimin ışığında aydınlanacak.” diye konuştu.

 

Çocukların karne sevinci aileleri duygulandırdı

 

Samyeli Özel Eğitim’in ardından Yuvam Özel Eğitim, Mavi Yeşil Özel Eğitim, İstanbul Özel Eğitim ve Yeni Hayat Özel Eğitim Merkezlerini de ziyaret ederek engelli öğrencilere karnelerini takdim etti. Çocukların karne sevinci ise görülmeye değerdi.



START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.