EĞİTİM 8.02.2019 13:30:31 0

Erşahin, “Bu Proje Çocuklarımızın Güvenliği İçin”

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin ve çok sayıda yetkilinin katılımıyla ‘yayaların geçiş üstünlüğü kanunu’ kapsamında öğrencilerle beraber anayoldan karşıdan karşıya geç

Erşahin, “Bu Proje Çocuklarımızın Güvenliği İçin”

İçişleri Bakanlığı trafik kazalarında her yıl yaklaşık bin 700 yayanın hayatını kaybetmesi üzerine harekete geçti.  Bakanlık, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırılması amacı ile “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla yarın 81 ilde eylem gerçekleştirdi.

 

Duyarlılığa Davet
 

Ülkemizde yayaların geçiş üstünlüğü duyarlılığın oluşması noktasında projenin önemine değinen Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, “İçişleri Bakanlığımızın başlatmış olduğu ‘yayaların geçiş üstünlüğü kanunu’ başka ülkelerde özendiğimiz bir konuydu artık ülkemizde de bir duyarlılık oluşmasını istiyoruz. Özellikle ehliyet veren bir kurum ve motorlu taşıtlar sürücü kurslarının bağlı olduğu bir kurum olarak bu konuda duyarlılığın oluşması noktasında ve bütün öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde evlerine gidiş gelişi ve güvenliği noktasında başlatılan bu duyarlılık projesi çok önemli. Başta İçişleri Bakanımız olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ederim. Basının da etkisiyle vatandaşlarımızın duymasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.