SANAT 25.07.2019 17:39:46 0

EYPİO’dan dillere destan olacak rap şarkı: “NAİM”

Rap müziğin sevilen isimlerinden EYPİO; kırdığı dünya rekorları, kazandığı imkansız başarılarla yediden yetmişe herkesi aynı duyguda birleştiren Naim Süleymanoğlu’nu anlatan ve ölümsüz sporcunun adını taşıyan özel bir şarkı

EYPİO’dan dillere destan olacak rap şarkı:  “NAİM”

“Cep Herkülü: NAİM Süleymanoğlu” filmi için

 

 

Dijital Sanatlar Yapımevi, bu kez bir spor efsanesinin hayatını beyazperdeye aktarıyor. “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filminin çekimleri, Türkiye’nin ardından Bulgaristan’da sürüyor.

 

Rap müziğin sevilen isimlerinden EYPİO; kırdığı dünya rekorları, kazandığı imkansız başarılarla yediden yetmişe herkesi aynı duyguda birleştiren Naim Süleymanoğlu’nu anlatan ve ölümsüz sporcunun adını taşıyan özel bir şarkı besteledi.

 

 

Sözü ve bestesi EYPİO’ya ait “NAİM” isimli yapıt, filmden görüntüler eklenerek hazırlanan kliple izleyicilerin beğenisine sunuldu. Şarkıda geçen; “Bir derdin varsa söyle Naim gelir kaldırır” sözleri şimdiden sosyal medyada yayılmaya başladı.

 

 

Naim Süleymanoğlu 10 yaşında haltere başladığında, bu sporda artık hiçbir şey önceki gibi olmayacaktı. Kaldırılması imkansız görünen ağırlıkları kaldırıp kırılması imkansız rekorlar kıracak, istatistikleri altüst edecek, üst üste 3 olimpiyat madalyasıyla başarılarını taçlandırarak hepimizi gururlandıracaktı. Üstelik o, sadece kendisinin değil soydaşlarının da sesini tüm dünyaya duyurmayı görev edinecek, hayatını tehlikeye atmaktan çekinmeyecekti.

 

Nefes Kesen Hayata, Etkileyici Rap Şarkı EYPİO’dan

 

Rap müziğin önemli isimlerinden EYPİO, böylesine görkemli ve nefes nefese bir hayatı anlatan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi için özel bir şarkı besteledi. Sözleriyle olduğu kadar müziğiyle de dinleyicileri etkilemeye hazırlanan “NAİM” isimli şarkı, filmin başrol oyuncularının yer aldığı görüntülerle klip oldu ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Şarkıda geçen; “Bir derdin varsa söyle Naim gelir kaldırır” sözleri şimdiden sosyal medyada yayılmaya başladı.

 

Barış Pirhasan’ın senaryosunu yazdığı filmi Özer Feyzioğlu yönetiyor. Filmde yetenekli oyuncu Hayat Van Eck, Süleymanoğlu’nu canlandırıyor. Yetkin Dikinciler, Gürkan Uygun, Selen Öztürk, Levent Ülgen, Renan Bilek, Barış Kıralioğlu, Bülent Alkış, Kemal Başar, Maria Rumenava Sotirova, Mehmet Esen, Evren Erler, Mustafa Kırantepe, ve Uğur Güneş ile İsmail Hacıoğlu gibi birbirinden değerli oyuncuların rol aldığı film, 25 Ekim’de vizyona girecek. 

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.