SPOR 19.07.2019 09:31:06 0

“Geri Dönüşüm Gelecektir”

Büyükçekmece Belediyesi’nin “Geri Dönüşüm Gelecektir” sloganı ile hayata geçirdiği çevre projesi bu kez sporla bütünleşti.

“Geri Dönüşüm Gelecektir”

Büyükçekmece’de çevre bilinci ve spor el ele verdi!

Büyükçekmece Belediyesi’nin “Geri Dönüşüm Gelecektir” sloganı ile hayata geçirdiği çevre projesi bu kez sporla bütünleşti.

Sinanoba Büyük Atatürk Naim Süleymanoğlu Spor Tesisinde gerçekleştirilen etkinlikte Spor Akademisi yürüyüş kursiyerleri ve Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü üyelerine “Geri Dönüşüm Gelecektir” projesi anlatıldı.

“Spor ve Çevre El Ele”

Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün işbirliği ile “Spor ve Çevre El Ele” sloganı ile gerçekleşen etkinliğe ilgi yoğun oldu. Güne uzman eğitmenler eşliğinde yoga yaparak başlayan kursiyerlere spor sonrasında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü eğitmenleri tarafından geri dönüşümün çevreye katkısı ve bu konuda neler yapılması gerektiği konusunda bilgi verildi.

“Geri Dönüşüm Gelecektir”

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Büyükçekmece Belediyesi’nin çevre konusunda önemli projeler hayata geçirdiğini bunlardan bir tanesinin de “Geri Dönüşüm Gelecektir” projesi olduğunu hatırlatarak; “Bu etkinlikteki amacımız; sağlıklı bir yaşam açısından olmazsa olmaz spor bilincini, sağlıklı yaşamın bir diğer olmazsa olmazı çevre bilinci ile birleştirerek farkındalık yaratmaktır. Gösterdiğiniz ilgi ve duyarlılık için hepinize Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etkinliğin son bölümünde ise Halk Akademisi yürüyüş kursiyerlerinin yanlarında getirdikleri atık plastik, cam ve yağ gibi maddeler geri dönüşüm kurularına bırakıldı


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.