EĞİTİM 13.03.2019 19:43:43 0

Gökhan Çolak, “Kalitede İddialıyız”

Gürpınar 75 Yıl Cumhuriyet Ortaokulu müdürü , “Okulumuz daha çok yeni, eksiklerimiz olmasına rağmen kalitede iddialıyız” dedi.

Gökhan Çolak, “Kalitede İddialıyız”

Gürpınar 75 Yıl Cumhuriyet Ortaokulu müdürü , “Okulumuz daha çok yeni, eksiklerimiz olmasına rağmen kalitede iddialıyız” dedi.

Gökhan Çolak, “Okulumuz 75 Yıl Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu olarak aynı binada eğitim öğretim faaliyeti sürdürürken 2018-2019 eğitim öğretim yılında yeni binada tekli eğitime geçerek eğitim öğretime devam etmeye başlamıştır. 23 Ocak’ta görevime başladım. Göreve başladıktan hemen sonra okulun birçok fiziki eksikliklerini giderdik. Okulumuzun birtakım borçları vardı velilerimizin, çevre iş insanlarının, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteğiyle bir aylık sürede borcumuzun yarısını kapattık” şeklinde konuştu.

“Okulumuzun Eksikliklerini Gidereceğiz”

Çolak, “Okulumun yağmur giderinden asfaltına, voleybol ve basketbol potalarından, çizgi çalışmalarına kadar eksiklerimiz vardı bu konuda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle gerekli yazışmlar yapıldı. Şu anda yapım aşamasında bu eksiklerimiz en kısa sürede bu sorunu da çözüp okulumuzun tüm eksikliklerini gidermiş olacağız” ifadelerini kullandı.

“Faydalı Seminerler Veriyoruz”

Çolak,  “İl Milli Eğitim Müdürlüğünün mevcut 23 tane projesinin okulumuzda etkin bir şekilde katılım gösterip devam ettirmekteyiz. Örneğin; Veli Akademileri projeleri kapsamında göreve başladıktan bir hafta sonra okulumuzda Uzman Klinik Psikolog Özkan Şenoğlu’nu ağırladık. Velilerimiz için faydalı seminer oldu. Bu tür seminerleri vermeye devam edeceğiz.  Bu ay okulumuzda okuryazar buluşmaları kapsamında okulumuza Rıfat Ilgaz’ın oğlu Aydın Ilgaz’ı ağırlayacağız” diye konuştu.

“Kalitede İddialıyız”

Gökhan Çolak, “Okulumuzda masa tenisi, futsal, futbol, voleybol ve basketbol alanında ilçedeki müsabakalarda öğrencilerimiz boy göstermektedir. Okulumuzun fiziki imkanları tamamlandığında inanıyorum ki ilçedeki derece yapan okulların arasında olacağız. Okulumuz daha çok yeni, eksiklerimiz olmasına rağmen kalitede iddialıyız” dedi.

Beylikdüzü Haber Merkezi (BHM)

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.