EĞİTİM 3.11.2021 15:39:23 0

Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi Yapmışsa En İyisini Yapmıştır

Beylikdüzü Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi dilden dile dolaşan başarısını TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında da gösterdi.

Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi Yapmışsa En İyisini Yapmıştır

 

Bakırcı, İlçemizin Gurur Kaynağı

Beylikdüzü Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi dilden dile dolaşan başarısını TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında da gösterdi.

2020 yılında TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına başvuru yapan Beylikdüzü Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi, pandemiden dolayı gerçekleştirme imkânı bulamadığı projeyi, bu yıl okulların yüz yüze eğitime tekrar açılmasını fırsat bilerek çok başarılı etkinlikler gerçekleştirdi. Okul müdürü Yılmaz Yıldırımın önderliğinde, koordinatörlüğünü Fizik öğretmeni Sebile Sibel Yavuz’un yaptığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında gerçekleştirilen sergiye Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ile Şube Müdürleri katıldı. Bakırcı ve şube müdürleri öğrencilerin sergiledikleri projeleri sırasıyla hayranlıkla inceleyerek, öğrencilere tebrikte bulundular.

Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi Yapmışsa En İyisini Yapmıştır

Beylikdüzü Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışında Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı; “Değerli meslektaşlarım ve ilçemizde olmasından gurur duyduğumuz, her platformda övündüğümüz, ilçemizin gurur kaynağı Beylikdüzü Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisemizin değerli öğrencileri hepinize merhaba. Bugün hep birlikteyiz, biliyorum ki Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesinin öğretmenleri ve öğrencileri bir şeyi yapmışsa en iyisini yapmıştır. Burada sergilenen projeleri bütün velilerin ve komşu okullardaki öğrencilerin görmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkesin burada sergilenen projeleri görmesi ve hatta diğer okullardaki öğrencilerimizin gezip görmesi onlara yeni ufuklar ve yeni vizyon kazandıracaktır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diyerek kurdele kesti.

Tüm Öğrencilerimizle Gurur Duyuyorum

Öğrencilerin sergiledikleri projeleri tek tek gezip inceleyerek, öğrencilerle bilgi alışverişi yapan Bakırcı; “Rehber öğretmenlerimizin eşliğinde öğrencilerimizin hazırladığı projeleri tek tek gezdim ve inceledim. Tüm öğrencilerimizle gurur duyduğumu söyleyebilirim. Çevre duyarlılığını ve daha iyi bir dünyada yaşama farkındalığını destekleyen birçok proje vardı. Bu projeler beni çok memnun etti ama daha çok memnun eden birkaç farklı proje vardı. Bu projeler bizi biz yapan ama kendimizdeki gücü bilmediğimiz birçok tarihi, kültürel alt yapımız ve bilim adamımız var. Toplumumuzun ve öğrencilerimizin bilmediği, topluma yön vermiş Türk âlimlerimiz ve bilginlerimiz var. Öğrencilerimizin bunları çok güzel bir şekilde araştırıp, projelendirip, bir rol model olarak yeni gençlerimize ve öğrencilerimize bunu tanıtıp aktarabilmek amacıyla çok güzel projeler üretmiş. Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi gibi akademik yönü çok yüksek bir okula yakışır projeler olmuş. Emeği geçen tüm yönetici, rehber öğretmen ve öğrencilerimize çok çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diyerek fuar bitiminde projeler hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.