EĞİTİM 31.10.2018 16:08:38 0

İnaç Ve Değerlere Saygılı Nesil

Beylikdüzü Azime Yılmaz İlkokulu Müdürü Erkan Yıldırım, “ Türk milli eğitim sistemine uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, inanç ve değerlerine saygılı bir nesil yetiştirmek için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam

İnaç Ve Değerlere Saygılı Nesil

Beylikdüzü Azime Yılmaz İlkokulu Müdürü Erkan Yıldırım, “ Türk milli eğitim sistemine uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, inanç ve değerlerine saygılı bir nesil yetiştirmek için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Yıldırım, “Eğitimin ilk dört basamağında, oyun çağında olan çocukların, okula hızla alışabilmeleri için oyun konseptli eğitim anlayışı benimsiyoruz. Aynı zamanda okulumuzun giriş katına yaptırdığımız kütüphane ile öğrencilerimizin ve velilerimizin okuma durağı haline geldik.

“Hoş Geldiniz Konseri”

Beylikdüzü’nün köklü okullarından biri olan Azime Yılmaz İlkokulu, 2018- 2019 eğitim öğretim yılına yine güzel bir etkinlikle başladı. Bakanlığın talimatları doğrultusunda Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi müdürü, müzik öğretmeni ve öğrencilerini okula davet ederek 1.sınıflara sürpriz ‘ Hoş geldiniz Konseri ‘+ veren Erkan Yıldırım,  bir ilke daha imza attı. Renkli görüntülere sahne olan konsere öğrencilerde coşkuyla eşlik ettiler.

“Kardeş Okul Projesi Kapsamında Romanya’ya Gittik”

Geçtiğimiz yıllarda kardeş okul projesi kapsamında Romanya’dan Spiru Haret School adlı okulu ağırlamıştık. İadeyi ziyaret için bir heyet halinde Romanya’ya yolculuk yaptık.

“Göz Dolduran Törenler Gerçekleştiriyoruz”

Sene boyunca çeşitli okul içi etkinlikler,  tören ve bayramlarla, Azime Yılmaz İlkokulu’nun göz doldurduğunu belirten Yıldırım, “ Çeşitli etkinlik dallarında derece alan öğrencilerimizin yanında okulların temiz olduğunu gösteren ‘Beyaz Bayrak’ ödülünü de 4 yıl üst üstte aldık. Aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, uluslararası bir havada kutlayan okulumuz vatandaşların büyük beğenisini  topladı.”

“Başarılı Bir Yıl Temenni Ediyorum”

2018-2019 eğitim öğretim yılına hızlı başladık. Yeni etkinliklerle başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz. Okul yöneticilerimiz, öğrencilerimiz ve destek veren velilerimiz ile başarılı bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum.

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.