EĞİTİM 31.10.2018 18:05:29 0

İş Adamı Yetiştiriyoruz..!

Bu okulda, dört çeşit meslek alanında eğitim verdiklerini belirten Şahin, Bilişim Teknolojileri, Makine, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümleri ile iş adamı yetiştiriyoruz.

İş Adamı Yetiştiriyoruz..!

Bu okulda, dört çeşit meslek alanında eğitim verdiklerini belirten Şahin, Bilişim Teknolojileri, Makine, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümleri ile iş adamı yetiştiriyoruz.

 

“Dünyanın en iyi okulu olacağız”

Büyükçekmece Rosvita-Timur İmrağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cemal Şahin, “ Biz iş adamı yetiştiren, iş garantisi olan bir okuluz. Atatürk ilkelerini özümseyen, öğrendiklerini uygulayabilen ve sektörün tercih ettiği mesleki niteliklere sahip bireyler yetiştirmek için yönetici ve eğitimci kadromuz ile birlikte aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz iddialı ve hedefleri olan bir okul olduğumuz için dünyanın en iyi okulu olma yolunda gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz”.

 

Meslek Teknolojileri

Dört çeşit meslek alanında eğitim verdiklerini belirten Şahin, Bilişim Teknolojileri, Makine Teknolojisi, Elektrik Elektronik Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümleri ile hizmet vermekteyiz. Bilişim teknolojileri alanında; veri taban programcılığı ve web programcılığı, Elektrik-elektronik teknolojisi alanında; elektrik tesisatları ve pano montörlüğü  ile endüstriyel bakım onarım, Endüstriyel otomasyon teknolojileri alanında; mekatronik dalı bulunuyor. Son olarak da makine teknolojisi alanında; bilgisayarlı makine imalatı ile endüstriyel kalıp dalı alanında eğitimlerimizi sürdürüyoruz.

 

“İş Adamı Yapacağız”

Biz iş garantili bir okuluz ve taahhüdümüzü yerine getiriyoruz. Okul müdürü olarak söz veriyorum ki okulumdaki öğrenci benim istediğim gibi okursa, disiplin kurallarına uyarsa, annesi ve babası eğitim-öğretime destek verirse, öğrencilerin tamamını iş adamı yapacağız. Hatta okulumuzdan mezun olmayan öğrencinin bile işini buluyoruz yeter ki onların azimli ve istekli olduklarını görelim”.

 

“Teorikte Kalmıyor”

Şahin, sanayi iş birliği ile öğrencilerimizin staj yapmasını sağlıyoruz. Sadece teorik eğitim vermekle kalmıyoruz öğrencimizde var olan teknik bilgiyi uygulamalı dersler eşliğinde pratiğe geçirmelerine ortam sunuyoruz. Öğrencilerimiz 11. sınıftan itibaren staj yapmaya başlayarak teorikte var olan bilgisini uygulama fırsatı buluyor.

 

“Atölye Binamız Hazır Durumda”

Yapımına başladığımız spor salonu ise kısa zaman içerisinde hayata geçecek. Aynı zamanda hemen yanında bulunan atölye binamızın ise bir aylık işi kaldı. 12 atölye salonundan oluşan bina, dört katlı olmakla birlikte elektrik-elektronik ve bilişim bölümlerini de barındıracak. Atölyemiz bittiğinde ise üst katına kütüphane ve mescit yapıp okulumuzun hizmetine sunacağız.

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.