EĞİTİM 31.07.2019 10:45:50 0

'İşimiz Bilim Gücümüz Sanat'

SABANCI VAKFI'NDAN ADIYAMAN BİLİM VE SANAT MERKEZİNE PROJE DESTEĞİ

Hacı Ömer Sabancı Vakfı tarafından desteklenen 01.07.2019 - 26.07.2019 tarihleri arasında Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Sarıharman köyünde uygulanan "İşimiz Bilim Gücümüz Sanat Projesi'nin kapanış törenine yapıldı. Törene protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra ulusal basın, Sabancı Vakfı temsilcileri ve köy sakinleri iştirak etti. 

 

Proje hakkında bilgi veren proje koordinatörü Bilal ZEMİN Bilimin ve sanatın aydınlık geleceğin en önemli teminatı olduğunu, köy çocuklarının düzenlenen eğitimlere büyük ilgi ve hevesle katıldıklarını, haftalardır her doğan günü heyecanla karşıladıklarını belirtti. Bir ay boyunca her gün 150 çocuğa hizmet sunan yaz kampında Fen, Biyoloji, Akıl Oyunları, Robotik ve Kodlama, El Sanatları, Ahşap, Origami Kirigami, Teknoloji Tasarım, İngilizce, Diksiyon ve Yazarlık, Drama ve Görsel Sanatlar alanlarında özgün atölyeler açıldığını belirtti. 

 

Bilsem Müdürü Dr. Fuat TOKUR ise  çocuk atölyeleri konusunda uzmanlaşmış, nitelikli bir ekiple çocukların güzel anılar biriktirmelerini sağladıklarını, çocukları bir nebze de olsa tarladan uzak tutabildikleri mutlu olduklarını belirterek, destek veren tüm paydaşlara teşekkür etti. 

 

Tören sonunda söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALAGÖZ Projeye verdikleri desteklerden ötürü Sabancı Vakfı yetkililerine teşekkür ederek, böyle projelerin devamının ilimiz açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı.

 

Sabancı Vakfı temsilcileri ise böyle değerli ve nitelikli bir projeye destek vermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

 

 Konuşmaların ardından proje destek veren paydaşlara, atölye lideri öğretmenlere plaket Atölye katılımcısı öğrencilere katılım sertifikası takdim edildi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.