EĞİTİM 10.04.2019 16:51:54 0

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Türkiye Yerel Basın Birliği’ne Ziyaret

İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi yerleşke yöneticilerinden Özlem Zini ile Eğitim Planlama Uzman yardımcısı Didem Çakmak, Türkiye Yerel Basın Birliği’ni ziyaret etti.

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Türkiye Yerel Basın Birliği’ne Ziyaret

İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi yerleşke yöneticilerinden Özlem Zini ile Eğitim Planlama Uzman yardımcısı Didem Çakmak, Türkiye Yerel Basın Birliği’ni ziyaret etti.

İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi yerleşkesinde şube müdürü olan Özlem Zini ile Eğitim Planlama Uzman yardımcısı Didem Çakmak, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ü ziyaret ederek İstanbul Aydın üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi hakkında bilgi vererek, kurum olarak her zaman Türkiye Yerel Basın Birliği ile iş birliğinde olacaklarını söyledi.

“Eğitim Sürekli İse Anlamlıdır”

Özlem Zini, “Merkezimizin kuruluş amacı; Üniversitemizin ön lisans, lisans ve yüksek lisans programları dışında bilgi toplumunda ihtiyaç duyulan eğitim programlarının oluşturulması ve düzenlenmesidir. İş hayatındaki hızla değişimle birlikte hemen her gün yeni bir kavram, yeni bir konu hakkında bilgi edinme ve bu bilgileri rekabet ortamında uygulama zorunluluğu ortaya çıkmaktadır. Kişinin kendi kendine sağladığı, devamlılığı olan eğitim yetkinliğin, etkililik ve verimliliğin temel noktasıdır” ifadelerini kullandı.

Zini, “Merkezimizin tüm programları teori ile pratiği birleştirmeye yönelik anlayışla, sektörel deneyime sahip akademik kadro tarafından hazırlanmakta ve eğitimlerimiz sonunda sertifika verilmektedir. Rekabet üstünlüğü sağlamak isteyen tüm bireyleri, felsefesini “Eğitim Sürekli İse Anlamlıdır ” diyerek tanımladığımız, merkezimizin eğitim programlarına davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Hayat Boyu Gelişim Sürecini Destekleyen Eğitim Kurumu”

İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi yerleşke yöneticilerinden Özlem Zini, “Sektörde insan niteliğine dair sürekli değişen ihtiyaçları belirleyip çağın gerekleriyle yaşadığımız toplumun koşullarını bütünleştirerek; bireyler, kurumlar ve toplumumuz için yüksek değerler teşkil eden eğitimler vermek, nitelikli ve insan ilişkilerinde başarılı, Türkiye’yi ileriye taşıyabilecek iş gücünün oluşmasını sağlamaktır. Eğitim ve danışmanlık faaliyetleri ile bir taraftan ülkenin yetişmiş insan gücüne katkıda bulunmak, diğer taraftan piyasanın ihtiyacı olan nitelikli iş gücünü yetiştirmek ve bireylerin ‘Hayat Boyu Gelişim’ sürecini destekleyen bir eğitim kurumu olmaktır” dedi.

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.