EĞİTİM 3.11.2018 19:28:36 0

İz Bırakan Nesiller Yetiştireceğiz..!

Arev Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Vehbi Orakçı, Arev Okullarının açılışını ve Öğrenci Yurdu temelini görkemli bir törenle attı.

İz Bırakan Nesiller Yetiştireceğiz..!

Açılışa, Büyük Katılım

Vehbi Orakçı’nın Mütevelli heyet başkanı olduğu  Arev Okulları Beylikdüzü Şubesi açılışı yapıldı. Açılışa, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, ilçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, Chp Meclis üyeleri Mahmut Küçükdoğan, Milli Eğitim Camiası ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Beylikdüzünde Yeni Bir Eğitim Kurumu

Beylikdüzü Arev Fen Lisesi Açılışı yapıldı. Görkemli açılışa, önemli siyasi yetkililer ve okulun öğrencileri aileleriyle katıldılar. Arev Okulları Mütevelli Heyet Başkanı Vehbi Orakçı, ‘İz Bırakan Nesiller’  sloganıyla bu yola girdiğini belirtti. Orakçı, bugün mutluyuz, heyecanlıyız. Dünyanın birçok yerlerini gezdim, özellikle İslam ülkeleri savaşlarla, kötülüklerle boğuşuyor. Ama dünyada barışı sağlamak eğitimle başlar. Bilgili, cesur, çalışkan nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz.  Bir çok iş alanlarında çalışıyorum ancak hepsi gelip geçici, ama bugün açtığımız bu okullar ve eğitim kalıcıdır.’ Dedi. Beylikdüzü kaymakamı Mehmet Okur’un kendisinden beylikdüzüne bir Üniversite açmasını istediğini belirten Orakçı, yakın zamanda Üniversite için çalışmalara başlayacağını söyledi.

Belikdüzü’ne Üniversite Geliyor

Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur konuşmasında, Beylikdüzü’ye Eğitim Kurumu kazandırdığı için Orakçı’ya teşekkür etti. Orakçı, ‘Beylikdüzü eğitim seviyesinde bir marka haline geldi. Bir çok iş adamı burada okullar açıyor. Sayın Vehbi Orakçı 6 ay gibi kısa sürede bize böyle kaliteli bir okul kazandırdı.  Ayrıca kendisine de söyledim, Beylikdüzünde bir Üniversite açmak istiyoruz. İnşallah, yakın zamanda tekrar daha büyük bir alanda tekrar toplanıp açılış yapacağız. Bu eğitim hizmetini bize kazandıran Vehbi Orakçı’ya teşekkür ediyorum’ dedi.

Uluslararası Eğitim Sistemi

Cambridge eğitim sistemine tabi olan Arev okulları, yeşil dostu ve engelsiz kampüs yapısı ile farklılığını yansıtmaktadır. Arev okulları öğrencilere bir çok sosyal ve bilimsel olanaklar sağlarken ‘Yaşayan Okul Yaşayan Kampüs’ mottosunu canlı tutuyor.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.