SANAT 1.11.2019 15:26:22 0

Kasım’da Beylikdüzü’nde Şölen Var!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM), Kasım ayında da sanatseverlerin karşısına dopdolu bir programla çıkıyor.

Kasım’da Beylikdüzü’nde Şölen Var!

Kasım’da Beylikdüzü’nde Kültür Sanat Şöleni

 

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM), Kasım ayında da sanatseverlerin karşısına dopdolu bir programla çıkıyor. Kasım ayı boyunca; tiyatro, müzik ve edebiyat dünyasının sevilen isimlerinin birbirinden güzel oyun ve konserleriyle İstanbullu sanatseverler, kültür ve sanatla dolu keyifli dakikalar geçirecek. 

 

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM) zengin etkinlik takvimiyle Kasım ayı boyunca tiyatro gösterileri, konserler ve kültürel aktivitelerle sanatın tüm renklerini sanatseverlerle buluşturuyor.

Tiyatro ve müzik alanında pek çok ünlü ismi ve oyunu Beylikdüzü ile buluşturacak olan BAKSM aynı zamanda çeşitli atölye ve tiyatrolarla çocuklar için de çeşitli sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

BAKSM Tiyatro Dünyasının Sevilen İsimlerini Ağırlıyor

BAKSM Beylikdüzü Sahnesi’nde, Kasım ayı boyunca tiyatronun önemli isimlerine ve sevilen oyunlara ev sahipliği yapacak. Kasım ayının ilk etkinliği olan Mahşer-i Cümbüş, izleyicilerini güldürmeye hazırlanırken Usta oyuncu Altan Erkekli’nin kendi yaşam hikâyelerini anlattığı ‘Şifa Niyetine’ oyunu ile izleyenler müziğe de doyacak.

 ‘Gelin Tanış Olalım’ ile bir kez daha BAKSM sahnesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Fırat Tanış ise aynı zamanda sevilen oyuncu Gonca Vuslateri ile birlikte oynadığı ‘Erkek Arkadaşım Bir Feminist’ oyunuyla izleyenleri kendine hayran bırakacak.

 Hatice Aslan, Devrim Nas, Hande Soral ve Gülin’in oynadığı ‘Dali’nin Kadınları’, Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun oynadığı ‘Don Kişot’um Ben’ izleyicisiyle buluşurken Büyük Gözaltı, Esaretin Bedeli, 80 Günde Devri Alem, Notre Dame’nin Kamburu ve Etekler ve Pantolonlar adlı oyunlar da tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlenecek.

Çocuklar içinse Elif’in Düşleri, Kral Şakir ve Şeker Portakalı isimli çocuk tiyatroları sahnelenecek.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.