EĞİTİM 25.05.2019 11:47:44 0

Kıbrıs’tan Gelecekler..!

Kadıköy Belediyesi Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK) Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile yaz okulu düzenliyor.

Kıbrıs’tan Gelecekler..!

GAÜ Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Akademisyenleri Doç. Dr. Hossein Sadri ve Doç. Dr. Senem Zeybekoğlu’nun koordine ettiği yaz okulunda İstanbul’un farklı üniversitelerinden akademisyenlerin, meslek odalarından, sivil toplumdan ve belediyeden uzmanların katılımıyla herkese açık çeşitli söyleşiler gerçekleştirecek.

TAK’ta gerçekleştirilecek yaz okulu 24 Haziran’da TAK Birim Sorumlusu Batur Seçilmiş ve Kadıköy Belediyesi Mekansal Stratejik Plan Sorumlusu Nazım Akkoyunlu’nun sunumlarıyla başlayacak.

24 Haziran - 26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek eğitimde, Şehir ve Bölge Planlama bölümünden Prof. Dr. Murat Cemal Yalçıntan, Mimarlık Fakültesinden Prof. Dr. Semra Aydınlı, Prof. Dr. Murat Çetin, Doç. Dr. İpek Akpınar, mimarlar Korhan Gümüş, Sinan Omacan, Eko harita’nın kurucularından Alper Can Kılıç ve yönetmen Derviş Zaim gibi alanında uzman isimler yer alacak. Atölye çalışmalarında Hasanpaşa Mahallesindeki ekolojik ve sosyal sorunların çözümü için öneriler tartışılacak. Tartışmalardan çıkan sonuçların yaz okulunun bitimi olan 26 Temmuz tarihinde belediye ve halkla paylaşılması planlanıyor.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.