VİDEO GALERİ 8.01.2019 12:21:21 0

Kök Hücre İçin Umut Olun

18-50 yaş arası sağlıklı her insan kök hücre bağışında bulunabilir. Kan veren kişilerden iki ya da üç küçük tüp kan alınıyor. Alınan kanlar kayıt altına alındıktan sonra laboratuara gönderiliyor. Bütün ön testleri yapılıyor.

Kök Hücre İçin Umut Olun

 

 

Kadıköy Belediyesi ve Kızılay Kadıköy Şubesi, İzmir’de lösemi tanısı konulan ve ilik nakli bekleyen 3,5 yaşındaki Öykü Arin ve diğer lösemi hastalarına umut olacak kök hücre bağışı için 2 günlük bir kampanya düzenliyor.

 

Kadıköy Belediyesi ve Kızılay, “Kök hücre bağışıyla yeni yılda mutlu bir ‘öykü’ yazıyoruz” sloganıyla başlattığı kampanya için 9-10 Ocak tarihlerinde Kadıköy Belediyesi önünde geçici ünite kuracak. Kan ve ilik örneği bağışında bulunmak isteyen Kadıköylüler, 2 gün boyunca saat 10.00-19.00 arasında kampanyaya destek verebilecekler. Kampanyaya sanatçılar, sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılarak destek verecek. Kampanya için çağrıda bulunan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Çocuklarımız bizim için çok değerli, onların sağlıklı ve mutlu bir biçimde yaşamlarına devam etmesi için çabalıyoruz. Kadıköylülerin, İstanbulluların birkaç dakikalarını ayırarak bu çabaya destek olmalarını bekliyoruz” dedi.  

 

Sağlıklı Herkes Bağışçı Olabilir

 

18-50 yaş arası sağlıklı her insan kök hücre bağışında bulunabilir. Kan veren kişilerden iki ya da üç küçük tüp kan alınıyor. Alınan kanlar kayıt altına alındıktan sonra laboratuara gönderiliyor. Bütün ön testleri yapılıyor. Uygun eşleşme bekleniyor. Hepatit B, Hepatit C,  AİDS ile Sifiliz gibi hastalıklara sahip olan kişiler ise kök hücre bağışında bulunamıyor.

 

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.