TURİZM 18.07.2019 16:15:29 0

'Kültür Kart' Kazandırıyor

'Kültür Kart' sahipleri, kültür tüketerek kazandıkları puanlarla hediyeler alıyor.

"Kültür Kart" sahipleri, kültür tüketerek kazandıkları puanlarla hediyeler alıyor.

Esenler Belediyesi'nin İstanbulluların kültürel ve sanatsal etkinliklere ilgisini artırmak ve kültür programlarına katılanları teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği "Kültür Kart" uygulaması ile sezon boyunca puan kazanan katılımcılar,  hediyelerini alıyor.

Esenler Belediyesi'nin sezon boyunca süren etkinliklerine katılarak puan toplayan sanatseverler, puanlarını ödüle dönüştürdü. "Kültür Kart" sahibi olan 5.685 kişiden 1.050'si müze karttan hobi setlerine, müzik aletlerinden teknolojik aletlere kadar çeşitli hediyeler kazandı. Katılımcılar kazandıkları puanlarla 'kulturkart.com' sitesine girerek, internet üzerinden hediye alışverişi yapabiliyor. Sipariş edilen hediyeler, kargo ile katılımcıların adreslerine ulaştırılıyor. Dileyen katılımcılar ise, Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi'ne gelerek hediyelerini alabiliyor.

Ayrıca hediyeler arasında yer alan geziler için de çekilişe katılan 122 kişiden 71'i; Umre ziyareti, Kudüs ziyareti, Balkan Turu, Türki Cumhuriyetler Gezisi,  Güneydoğu Anadolu Turu, Akdeniz Turu, Karadeniz Turu, Kapadokya Gezisi ve Kartepe Gezisi'ne katılmaya hak kazanırken, 61 kişi de "müze kart" sahibi oldu. 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.