EĞİTİM 1.05.2019 18:24:44 0

Kut´ül Amare Zaferi Unutulmadı

Osmanlı Devleti’nin İngilizlere karşı kazandığı Kut’ül Amare Zaferi’nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezinde kutlama programı düzenlendi

Kut´ül Amare Zaferi Unutulmadı

Osmanlı Devleti’nin İngilizlere karşı kazandığı Kut’ül Amare Zaferi’nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezinde kutlama programı düzenlendi. Programa Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, İlçe Emniyet Müdürü  Cenk Özmen, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Veliefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yusuf İslam Kartal’ın Kuran-ı Kerim tilaveti, Sümer İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatih Pınarlı tarafından tüm şehitlerimizin ruhuna dua edilmesi, Sümer İmam Ortaokulu Müdürü Oktay Ersel’in kendi yazdığı “Kut’ül Amare” adlı şiirini okuması ile devam etti. Sümer İmam Ortaokulu  ve Veliefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sahne aldığı, Sümer İmam Hatip Ortaokulu Tarih Öğretmeni Erhan  Bilal Dedemoğlu’nun günün önemini belirten konuşmalarını içeren tiyatral gösteri ile son buldu.

Haber Merkezi

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.