GÜNDEM 19.04.2019 17:38:48 0

Liseler Arası Psikoloji Sempozyumu ve Çalıştayı Başladı

Liseler Arası Psikoloji Sempozyumu ve Çalıştayı Edirne’de başladı. Çalıştaya öğrencilerin ilgisi yoğun oldu

Liseler Arası Psikoloji Sempozyumu ve Çalıştayı Başladı

Edirne Liseler Arası Psikoloji Sempozyumu Projesi Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün onayı ile ilk defa resmi bir devlet okulu tarafından düzenlenen sempozyum olma özelliğini taşımaktadır. Edirne Liseler Arası Psikoloji Sempozyumu ile; öğrencilerin birey olma ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilere yönelik olacak bu sempozyum ile psikolojik kavram ve olguları günlük yaşam tabanında incelemek, tartışmak, çözüm önerileri hakkında düşünmek yoluyla farkındalık geliştirmek amaçlanmaktadır.

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Edirne Liseler Arası Psikoloji Sempozyumunun açılışı İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı ile Edirne ve misafir illerden gelen öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla 19 Nisan 2019 Cuma günü II. Bayezid Külliyesi- Sağlık Müzesi’nde gerçekleştirildi. Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, açılış konuşmalarının ardından öğrencilerin Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesini gezmeleri ve 10 grup halinde oryantasyon etkinliği ile devam etti.

Edirne Liseler Arası Psikoloji Sempozyumu çalıştayı 20 Nisan 2019 Cumartesi günü Edirne Sosyal Bilimler Lisesinde devam edecek. Sempozyum ve devamında yapılacak çalıştaya Marmara Bölgesinden Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Sakarya, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne’den 27 lise ve 450 katılımcı öğrenci başvuru yaptı.

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.