EĞİTİM 14.12.2018 17:08:52 0

Liselilere Güvenli İnternet..!

‘Birlikte Kolaylaştıralım Hayatı’ projesi kapsamında, İzmir’in sekiz ilçesinde 724 öğrenciye güvenli internet eğitimi verildi. Öğrenciler, okumak istedikleri bölüm ve mesleklerle ilgili bilgi de edindi.

Liselilere Güvenli İnternet..!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, merkezden uzak ilçelerde yaşayan 16-18 yaş arası liselilerin eğitimlerine ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı amaçladığı ‘Birlikte Kolaylaştıralım Hayatı’ projesine Yaşar Üniversitesi destek verdi. Menemen, Urla, Çeşme, Karaburun, Kınık, Dikili, Selçuk ve Bayraklı ilçelerindeki çeşitli liselerde eğitim gören toplam 724 öğrenci, üç ayrı tarihte Yaşar Üniversitesi’nin konuğu oldu. Öğrenciler, akademisyenlerden okumak istedikleri bölüm ve mesleklerle ilgili bilgi aldı.


 ‘YASAKLAMAK YERİNE BİLİNÇLENDİRİLMELİ’
Yaşar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Koltuksuz ise, liselilere verdiği güvenli internet seminerinde; internet teknolojisinin doğru kullanımı ve olası zararlar konusunda uyarılarda bulundu. Doğru internet kullanımının yanı sıra teknoloji bağımlılığı, zararlı içerikler ve siber zorbalık gibi konularda da öğrencilere bilgiler veren Koltuksuz, “Öğrencilerimizi, korkutmadan, tedirgin etmeden, yasaklamak yerine doğru yönlendirip, bilgilendirip, bilinçlendirebilirsek tüm tehditleri bertaraf edebiliriz” dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.