SİYASET 4.11.2019 13:27:13 0

Meclisin Kasım Ayı Birinci Oturumu

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’ndeki alınan karar ve yapılan çalışmalar...

Meclisin Kasım Ayı Birinci Oturumu

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Kasım ayı birinci oturumu gerçekleşti

 

Büyükçekmece Belediyesi’nin Kasım ayı birinci oturumu Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün başkanlığında gerçekleşti.

 

29-31 Ekim tarihleri arasında Fransa’nın Strasbourg kentinde gerçekleşen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’ndeki alınan karar ve yapılan çalışmalar hakkında belediye meclisini bilgilendiren Başkan Akgün, daha sonra gündemdeki maddeleri görüşmeye açtı.

 

Vergi dairesi 1 yıl süreyle Tepecik’e taşınacak

 

Gündem de yer alan mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi’ne ait, Tepecik Ulus Mahallesi’ndeki eski Tepecik Belediye Hizmet Binası, bedelsiz olarak 1 yıl süresince Gelir İdaresi Başkanlığı İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’na tahsis edildi. 5,8 büyüklüğündeki Marmara depreminde hasar gören Büyükçekmece Vergi Dairesi olarak bir yıl yıl süreyle bu binada hizmet verecek. Bu süre zarfında da hasarlı bina yıkılarak yerine yenisi yapılacak.

 

“Tarımsal Eğitim Programı” başlıyor!

 

İstanbul’un en verimli ve en geniş tarım arazilerine sahip ilçelerinden olan Büyükçekmece ilçesindeki tarım alanlarının değerlendirilmesi ve belediyenin hayata geçireceği “Tarımsal Eğitim Programı” konusunda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile işbirliği yapılması konusu mecliste oybirliğiyle kabul edildi.

 

3 belediye ile kardeş şehir olunacak

 

Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Belediyesi, Pınarhisar ilçesi, Kaynarca Belediyesi ve Edirne ili Keşan ilçesi, Beğendik Belediyesi’nin Büyükçekmece Belediyesi ile “Kardeş Şehir” ilişkisi kurulmasına yönelik teklif de oybirliğiyle kabul edildi. Büyükçekmece Belediyesi’nin Kasım ayı meclisi 2. oturumu 7 Kasım Perşembe günü saat 10:00’da gerçekleşecek.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.