EĞİTİM 4.01.2022 17:36:08 0

Miniklerden Türk Malları Sergisi…

Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulunda 12-16 Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası kapsamında öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinde özenle hazırlanmış Türk Malları sergilendi.

Miniklerden Türk Malları Sergisi…

Miniklerden Türk Malları Sergisi…

Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulunda 12-16 Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası kapsamında öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinde özenle hazırlanmış Türk Malları sergilendi.

Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulunda, okul müdürü Sefer Ergen önderliğinde ve Saime Özten Demir koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Türk Malları sergisine ilgi yoğun oldu. Proje koordinatörü sınıf öğretmeni Saime Özten Demir serginin amacını ve sergilenen ürünleri tek tek anlattı. Sergi açılışını okul müdürü Sefer Ergen gerçekleştirdi ve sergiyi gezen tüm öğrencilere organik mandalina dağıtıldı.

Miniklere Yerli Malı Duygusunu Aşıladılar

Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulu sınıf öğretmeni ve proje koordinatörü Saime Özten Demir; “Bu projeyi tüm okul çalışanları, öğrenciler, öğretmenler ve velilerle birlikte yürütüyoruz. Amacımız Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftasında çocuklara ülkemizde üretilen ürünleri tanıtmak ve yerli malı duygusunu verip tutumlu olmaya yönlendirmek. Öncelikle ülkemizin yer altı zenginliklerini, madenlerini vurgulamak için bu madenlerden üretilmiş eserlerimize ait bir stant oluşturduk. Topraklarımızda yetişen tahıllar, baklagiller, sebzeler ve bitki örtüsünü tanıtan stantlar oluşturduk. Bunun yanında ülkemizde yetişen ürünlerden annelerimizin ve büyüklerimizin yapmış oldukları gıda maddeleri, turşuları, konserveleri çocuklarımıza tanıttık. Çocuklarımız bu objeleri her an her yerde görebiliyorlar ama burada bu objenin ne anlama geldiğini ve ne amaçla kullanıldığını bilmelerini istedik. Sergimiz küçük ama anlamı çok büyük. Bu projede bana okul idaremiz ve öğretmen arkadaşlarım çok destek oldular. Okul müdürümüz Sefer Ergen her projede olduğu gibi bu projenin de liderliğini yapıyor ve sürekli önümüzü açan bir lider. Bu projede bana destek veren ve yardımcı olan başta okul müdürümüz olmak üzere okul idaremize, öğretmenlerimize, velilerimize ve okul çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.” diyerek projenin amacını anlattı.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.