EĞİTİM 10.04.2019 16:17:01 0

Modern Eğitim Koleji’ne İki Ayrı Ödül

TÜBİTAK 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na 7 Proje ile katılan Modern Eğitim Koleji ortaokul öğrencileri coğrafya dalında Avrupa Marmara Bölge 2’ncisi ve 3’ncüsü olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Modern Eğitim Koleji’ne İki Ayrı Ödül

 

TÜBİTAK 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na 7 Proje ile katılan Modern Eğitim Koleji ortaokul öğrencileri coğrafya dalında Avrupa Marmara Bölge 2’ncisi ve 3’ncüsü olarak büyük bir başarıya imza attılar.

14 bin 750 projenin yarıştığı, 22bin öğrencinin katıldığı ve sadece 100 projenin finale kaldığı TÜBİTAK 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na Modern Eğitim Koleji ortaokul öğrencilerinin 7 projesi finalde yarıştı.

İki Ayrı Ödül

Coğrafya dalında Yavuz Selim Turan’ın “BAT GUANO: Yarasa Çiftliği ve Yarasa Gübresi” isimli projesi Marmara Avrupa Bölge 2’ncisi, Elif Sena Türkmen ve Mürüvvet Miray Aydın’ın “Çöpe Atılan Enerji” isimli projesi de yine coğrafya dalında Marmara Avrupa Bölge 3’ncüsü oldu.

Yafes Bakırcı’dan Tebrik

28.03. 2019 tarihinde Finale kabul edilen ve İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde üç gün boyunca yarışan Modern Eğitim Koleji ortaokul öğrencilerinin diğer 5 Projesi ise şöyle:

– Bekir Salih Güzel ve Hayati Mungan Biyoloji alanında,

– Ali Arda Çoban, Alp Can Kadruş Teknolojik Tasarım alanında

– Ali Furkan Pekdemir ve Ömer Turhan Teknolojik Tasarım alanında,

– Ahmet Cevdet Şahin ve Şamil Selim Memiş Türkçe alanında,

– Betül Eriş Türkçe.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, makamında kabul ettiği Modern Eğitim Koleji ortaokul öğrencilerini tebrik ederek başarılarıyla gurur duyduklarını belirti. Modern Eğitim Koleji ikinci yılında olmasına karşın ulusal ve uluslararası başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.