SANAT 20.06.2019 18:09:59 0

Müzik Şöleni İle Halk Akademisi Alkışlandı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Halk Akademisi’nde gitar, keman, yan flüt ve şan dersi alan sanatseverlerin gerçekleştirdiği mezuniyet törenine katıldı.

Müzik Şöleni İle Halk Akademisi Alkışlandı

1 yıl süren eğitimin ardından hünerlerini mezuniyet töreninde sergileyen Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi kursiyerleri dinleyenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

 

Geleceğin sanatçılarını yetiştirmenin yanı sıra binlerce kişiye yeteneklerini keşfettiren ücretsiz Halk Akademisi kursları Büyükçekmeceliler tarafından tam not alırken gösteri sonunda salonu dolduran yüzlerce kişi öğrencileri ayakta alkışladı.

 

“Kültür Ve Sanat İnsanın Ufkunu Açar”

 

Mezun olan kursiyerleri kutlayarak teşekkür belgelerini takdim eden Başkan Dr. Hasan Akgün “Kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi tebrik ediyorum. Büyükçekmece sizler sayesinde kültür ve sanat şehri olmuştur. Sergilediğiniz performansı büyük bir beğeniyle izledim. Hepimizin bildiği gibi müzik ruhun gıdasıdır. Sahne performanslarınızda müzikle kendinizi bulduğunuzu gördüm. Kültür ve sanat insanın ufkunu açar. Umarım sanatla olan bu bağınız ömür boyu devam eder” ifadesini kullandı.

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.