EĞİTİM 20.10.2021 16:58:09 0

Öğrencilere Yangın Farkındalık Eğitimi

Bağcılar Belediyesi Gönül Bağı Platformu tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında ilçede yaşayan ortaokul ve lise öğrencilerine “Yangın Farkındalık” eğitimi veriliyor.

Öğrencilere Yangın Farkındalık Eğitimi

Bağcılar’da Öğrencilere Yangın Farkındalık Eğitimi

Bağcılar Belediyesi Gönül Bağı Platformu tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında ilçede yaşayan ortaokul ve lise öğrencilerine “Yangın Farkındalık” eğitimi veriliyor. Gençlere, yangının çıkış nedenlerinden karşılaşıldığında ne yapılması gerektiğine kadar her aşama detaylıca anlatılıyor.

Sosyal ve kültürel hayata yönelik projelere imza atan Bağcılar Belediyesi Gönül Bağı Platformu, anlamlı bir etkinliği daha hayata geçirdi. Bu kapsamda ilçede hizmet veren 75 ortaokul ve lisede “Yangın Farkındalık” eğitimi başlatıldı. Uzmanlar, yangın öncesi, olay anı ve sonrasında doğru hareket tarzının nasıl olması gerektiği ile ilgili sinevizyon eşliğinde sunumlar yaptı. Eğitim programlarında öğrencilerin soruları da cevaplandırıldı.

Amaç Yangının Zararlarını Azaltmak

Bu tür eğitimlerin eğitim dönemi boyunca devam edeceğini belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Amacımız yangının zararlarını azaltmaya ve önlemeye yönelik toplumsal bilinç oluşturmaktır. Bu bağlamda gençlerimiz öğrendiklerini çevrelerine de anlatacaklar” dedi.

Eğitim alan gençlere önümüzdeki günlerde sertifikaları verilecek.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.